to velja če letiš z letalom, ne za pošiljanje paketovKako ne smeš pošiljat bateri po pošti prek letala? Lahko pošlješ, dokler je kapaciteta manjša od 100Wh, in te na telefonih so zagotovo manjše.
Klikneš kamero,zgoraj desno 3 črtice nastavitve kamere,vodni žig dvojne kamere daj na OF
Probaj v poslovalnicah A1,kjer ga tržijoOj, kje bi lahko v živo testiral Pocota za par minut, ker me zanima kakšna je velikost telefona v živo.
Sem imel v roki note 7 pa mi je 6.3 prehuda(trenutno sem na 5.8).
Hvala
Jaz imam zadnje dneve se na 10.2.3.0 občutek da se hitreje prazni. Ali sem samo več ja telefonu? Prej sem ga redko kdaj spraznil v enem dnevu, zdaj pa se mi to kar pogosto dogajaA še kdo opaža velik battery drain (v primerjavi s prejšnjo verzijo) po zadnji MIUI nadgradnji na 10.3.4.0?
Sam sem kupil Pocota takoj,ko se je pojavil v Sloveniji.Imam 64Gb verzijo,sistem mi zaseda trenutno 7,52Gb,slike in video 7,6gb,aplikacije 6,5gb ostalo je nekaj muzike na voljo imam še 37,7Gb.Meni je tole vrh glave saj sem prej imel LG GFlex 24GbSo že popravili
Zgoraj sem spraševal, kje bi lahko preizkusil Pocota in po parih klicih sem ga našel v A1 Btc. Telefonček sem testiral in lepo sede v roko. Eno vprašanje. 64GB ali 128GB?. .. trenutno imam P20 in mi je 64GB zvrha dovolj, me pa skrbi pri Pocotu, da bo zaradi rednih posodobitev 64GB hitro premalo. Če ima kdo 64GB od vas me zanima koliko prostora imate trenutno še na razpolago.