Jaz ne.A še kdo opaža velik battery drain (v primerjavi s prejšnjo verzijo) po zadnji MIUI nadgradnji na 10.3.4.0?
Hint: če zamenjaš regijo (začasno) na Indija, bo. Ampak jaz osebno ne bi nadgrajeval, zaradi zgoraj opisane težave.Jaz imam se 10.2.3... ni nic novega pravi
Če je bil kupljen v Mishop-u je servis pri njih.kdo ve mogoče kje je servis za pocophone v sloveniji ?
Gearbest ampak mam probleme z pošiljanjem na servis v Španijo, namreč Gearbest zahteva, da se pošlje po navadni pošti oz. Pošti Slovenije in so izrecno rekli da ne preko UPS, DHL ali Fedexa... Pri Pošti Slovenije se zatakne, ker ne smem poslati telefona z baterijo z letalom, to je pa edini način preko katerega pošiljajo pakete v Španijo..Če je bil kupljen v Mishop-u je servis pri njih.
kot je svr napisu rentgen, sem že razmišlju da grem na drugo pošto pa napišem da je neki x sam sem bral da vračajo pakete...Zanimivo. Pri meni je šlo brez problema v Španijo. Kako pa vejo kaj pošiljaš?
sem ji pisu pa čakam odgovor, so mi pa ponudl še možnost da mi nakažejo 30USD na paypal haaaKa pa je fora, da ne smes preko dhl.a ipd?
Klikneš kamero,zgoraj desno 3 črtice nastavitve kamere,vodni žig dvojne kamere daj na OFKako se odpravi tisti napis na kameri shot by pocophone F1?