Jeba, tega pa nisem prej zasledil...X3 zelo slabo lovi signal kadar je signal na splošno slabši - moj Honor Play proti ženinem X3 - 100X boljše lovi in drži signal!
Jaz do sedaj nisem naletel na ta problem, kljub temu, da sem občasno na območjih s slabšim signalom.X3 zelo slabo lovi signal kadar je signal na splošno slabši - moj Honor Play proti ženinem X3 - 100X boljše lovi in drži signal!
Kaj pa rabim za to. Se nisem nikdar v to.poglabljal
Potem moram pa vse operaterje menjat
Jaz ti svetujem, da če boš kupoval kupi pri nas zaradi garancije, ker če kupiš preko ali-ja, bangood-a je eno samo jajcanje, na koncu ti samo ponudijo 50€, če zelo vztrajaš.A so kakšne težave z poco x3 pro?
Crknil mi je danes telefon in moram nekaj novega kupit.
Telekom nima zaloge.
A1 je pa samo z vezavo kar me pa ne zanima.
Idi k enemu prostemu serviserju in plačaj popravilo ali pa vrži v smeti , pa daj med stroške izobraževanja.Na Aliexpressu sem lani kupil telefon, ki se je sedaj pokvaril. S prodajalcem ne prideva skupaj in mi ponuja 50E vračila, ker sem telefon ze uporabljal. Kasneje mi je ponujal moznost, da telefon posljem nazaj v Francijo, zdaj pa se zgovarja, da so s Kitajske in to ne bo slo. Skratka nateguje me. Disputea ne morem odpreti. Kako resiti tako tezavo?
Tomsonman
Primozb