Jaz uporabljam tega silikonskega, ki je bil priložen. Malce je robusten, ampak oprijem je zanesljiv, nič ne drsi. In mislim, da kar solidno zaščiti, če pade na tla.Tudi sam sem pred kratkim naročil POCO X3, zato me zanima ali lastniki uporabljate tudi zaščitni ovitek? Videl sem, da v kompletu dobiš nek prozoren, vendar sem poleg tega na netu videl precej različnih, ki jih priporočajo. Kaj uporabljate, če sploh?
Jaz sem se kar navadil, tako da nimam težav. In zaenkrat deluje brezhibno. Veliko uporabljam povezavo s pametnim televizorjem za ogled raznih posnetkov na telefonu in nasploh sem zelo zadovoljen. Fotografije in videoposnetki so za moje potrebe odlični.Drgač pa kukr gledam je tale poco kar ogromna zadeva? Kako se v praksi obnese, a je full štorast??
V kavbojke ga težko stlačim. 5 colski je sadaj midget v primerjavi z njim. Da bi se probal usest z njim je že tveganje, da bo kaj počilo... pa nimam lih kakega gey kroja.Drgač pa kukr gledam je tale poco kar ogromna zadeva? Kako se v praksi obnese, a je full štorast??
Sam uporabljam Gcam (GoogleCamera.Urnyx) in teh težav ne opažam.Ima še kdo mogoče težavo z neostrimi slikami, menda je kar pogosta?
Če ja, jo je kdo uspel rešit?
Nič nebo s telefona. Bo treba nekje drugje naročiti.Sem si danes naročil Poco x3 pro za 200€ iz amazona. Poročam ko dobim.
Nič nebo s telefona. Bo treba nekje drugje naročiti.
So čakali 9 dni in vestno trdili da pride zdaj zdaj.
No nimajo ga in ga ne morejo poslati.
Bo potrebno poiskati neko novo trgovino.
No Amazon je napisal da dobim razliko v ceni če naročim.Sem bil malo prehiter.
Amazon bo vrnil kupnino. In če naročim istega mi ob dostavi vrnejo razliko med cenama
Pritoži se in pokaži kakšen odgovor si dobil.