T'2 tv2go seveda je na marketu.Edit: povrnil box (popolnoma novega) na tovarniške nstavitve, sedaj se pokaže tipkovnica in se lahko povežem. Na android marketu pa nikjer ni aplikacije T2togo. Potem jo instaliram ročno, pa lahko do nje dostopam samo prek nastavitve - aplikacije.... Na osnovnem zaslonu je ni nikjer niti je ne morem dati tja. Dovoli samo tiste aplikacije, ki so instalirane iz marketa. V samih nastavitvah pa nikjer ni razvidno, da bi bila kaka omejitev. Ima še kdo tako težavo oz. kako jo rešiti. Hvala vnaprej!!!!
Na marketu za AndroidTV je seveda ni, ker gre za monilni app. Kot so že drugi napisali, je T2 TV app, ki je namenjen za TV in ga najdeš na Android TV marketu.T'2 tv2go seveda je na marketu.
Tudi jaz sem dobil update na 9.0 in box je bolj stabilen, žal pa ne dela več Eurosport Live Player!Na Mi Box S je priletel OTA update na Android 9.
Za delovanje app je odgovoren Eurosport ne xiaomi.Tudi jaz sem dobil update na 9.0 in box je bolj stabilen, žal pa ne dela več Eurosport Live Player!
Na straneh Eurosporta pa sem našel, da je app kompatibilen le z v 6, 7 in 8 Android TV, ne pa tudi z 9! WTF?
Si probal drug HDMI vhod na TV?
Saj to mi je jasno! Čudi me ,da Eurosport ni poskrbel za posodobitev aplikacije. Plačujem, uporabljat pa ne morem!Za delovanje app je odgovoren Eurosport ne xiaomi.