Od normalnih cen in od trenutno znižanih cen. Baterije so po 19,90 in 39,90 minus 35%.35%? Od koliko?
Od normalnih cen in od trenutno znižanih cen. Baterije so po 19,90 in 39,90 minus 35%.35%? Od koliko?
Tudi sam sem zamudil, imajo jih pa v eni trgovini tako nekako kot Second Hand. Cena je isto 26 evrov samo ne vem kako je z garancijo. Bom jutri vprašal.ja trgovine so polne, upam da ponovijo-sem zamudil, bi vzel se kaksni 2 40v.
po mojem ne bodo spreminjali programa samo nove zaloge.
OMG. Upam da jih še imajo kaj...Če kdo rabi baterije.
Pred pol leta so jih prodajali 35% popusta... pa jih noben ni več kupil, ker tud niso imeli več pametnih strojčkov v ponudbi...Dobil zdajle. Batarij je še zadosti.
Zgleda so že pred časom opustili prodajo orodja in je tole zdaj totalna razprodaja. Splača se kupit magari za celice ven pobrat. Ali pa naredit adapterje za na druge proizvajalce, tako jaz delam.Pred pol leta so jih prodajali 35% popusta... pa jih noben ni več kupil, ker tud niso imeli več pametnih strojčkov v ponudbi...
Tole sedaj je pa
Sem bil prej v Hoferju na Viču, kar je accu orodja je vse pobrano, edino par sesalcev za pepel je šeA imajo mogoce tudi udarne vijacnike v ponudbi? ker bi rabil oboje.