XBOX 360

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz pa sem si dans naročil 2100 točk za xbox live. Bom malo zapravlal za nove avte za Forzo 3
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

2100 točk stane okorg 20€

Za to število dobiš okrog 3-4 pakete vozil, vsak ima okrog 10 avtomobilov... Torej skupno okorg 40 vozil.

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Glede na to, da so packi izdani direktno od Microsofta, bi rekel, daso so potrudili v vseh smereh. Sam sem cuknil en tak pack avtomobilov (ne spomnim se več kateri), pa so imeli kar različne performance in nisi mogel določiti, da bi bil kateri od "stock" modelov kot "donor car"

Gargy

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mam namen še xbox sprobat (wii-ja in ps-jko sm že), a zdej berem nekaj o teh modih. Je res da xboxi360 (tastari model) z naloženim najnovejšim modom, več ne bo potreboval updejta in da ga lahko igram online brez strahu pred banom?

Citat:
iXtreme LT v1.1 (imenovan tudi Lite Touch ali neuradno iXtreme LT 1.71) omogoča igranje vseh varnostnih kopij Xbox 360 in Xbox iger. iXtreme LT v1.1 je najnovejša nadgradnja, ki podpira vse Wave verzije iger in ne potrebuje zagonskega DVD-ja. Narejen je tako, da nova nadgradnja ne bo več potrebna in bo tudi v prihodnosti deloval z vsemi igrami. Omogoča tudi igranje z varnostnimi kopijamo preko Interneta (Xbox Live).

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
"brez strahu pred banom" tega nikoli nebo.. če spremenis fw moras biti pripravljen na banano prej ko slej =)

November se bliza in bo cas da vklopijo banhammer =)

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Lugi ima prav. Vedno obstaja možnost, da dobis ban. Sam sicer ne igram online, bi poskusil ampak toliko me pa ne mika, da bi dobil ban konzole.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Če maš flešano konzole in ne igraš online, potem ne moreš dobit bana? Ker online mi ne pomeni toliko. Kako je potem s posodobitvami?

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Nikakor ga ne mores dobiti.. poosodobitve dobis na xbox.com in jih enostavno preneses na usb kljuc&nadgradis konzolo

I

Izbrisan uporabnik 474

Z novim updajtom Xboxa (uradnim) je ponovno omogočeno nalaganje in shranjevanje na/iz diska, kar je bilo pri zadnjem banu onemogočeno. Prav tako si dobil ban iz XBOX Live.

Torej, če dobiš ban in ne igraš online, je povsem vseeno. Se pa v sam xbox zapisujejo vsi podatki o pognanih igrah in če se samo pri eni zazna, da nekaj ni vredu (piratska), potem bo ob prvem connectu na xbox live konzolo banalo. In je povsem vseeno, če prej nikoli niste bili na Live, Microsoft bo vedel, da ste enkrat prej igrali piratsko igro.

Torej, glede novega moda - novi mod je narejen tako, da ne posega več v samo konzolo. Vendar to pomeni, da morate vsako igro preden jo zapečete in igrate preveriti, da ustreza vsem kriterijem originalne igre (s programom ABGX360). Bomo videli, če je novi mod res uspel prelisičit Microsoft. enkrat novembra...

LP
Gargy

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ok mam še en question.
Maš odklenjen xbox, zdej me pa zanima kako igrati igre iz pašnika. Stakneš igro in enostavno zapečeš na cd? Kaj je fora z nekim waves patchers? Kako je z igranjem iz hdd-ja? Naj mi nekdo prosim malo pojasni zadevo glede tega.
Hvala

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Snameš špil, posnemeš na dual layer dvd, wawe pachanje se uporablja, če imaš konzolo, ki ni odklenjena na zadnji iextreme, če se nemotim. Sam imam ixetreme LT, zato wawe patcherja ne uporabljam. Še nekaj o igranju z diska. Igro z dvdja inštaliraš na disk in potem se igra igra z diska, vendar za zagon igre še vedno potrebuješ dvd v pogonu. Igranje z diska je boljše, ker se skrajšajo nalagalni časi, podaljša se življenska doba laserja na dvd pogonu in recimo pri gta so takoj izrisane vse zgradbe. Pač sami plusi
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

...ter obvezno prej preveriš igro z abgx360 in po potrebu patch-aš na SSv2... Seveda če želite imeti ne-bannano konzolo. In gledat na to, da je igra uradno že izšla!

LP
Gargy

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mene bolj zanima, kako upgradeam konzolo - konzola odklenjena, nikoli še bila na netu, vedno uporabljani samo original DVD-ji (pač kupim res špile, ki jih rad igram in jih potem tudi dejansko veliko preigravam (npr. NFS Shift, obrnil 2x, med decembrskimi prazniki nameravam obrniti še enkrat, prav tako F1, da o Forzi ne govorim) ...

skratka - zanima me, kaj mi tovrsten upgrade prinese, se splača matrati?

hvala za odgovor,

Dizzy

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Ubistvu nič konkretnega, opcijo shranjevanja iger na disk tako in tako verjetno imaš, razen , če nimaš prastar dashboard
smile-1.gif