XBOX 360

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
uf ful sem se zasekiral NOT,

ne bom pogrešal alan wejka, je in pride na ps3 dosti boljših eksluziv...
evil.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
got a problem. čudežno sama od sebe mi je iz diska odšla inštalacija FM3, skupaj s savegejmi. inštaliram še 1x, savegejmov od nikjer. bil sm čez polovico, še 1x pa sigurno ne mislim igrat od začetka. obstaja kaka druga rešitev?

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Ok. Stvar je taka, usposobil sem media center preko laptopa na xbox, zadeva dela, špila filme kot treba, samo podnapisov ni nikjer. A se da kako naštimati podnapise v media centru? Baje obstaja še nek drug program za deljenje datotek (PS3 + še nekaj), vendar se ne spomnem točnega naslova. Mi lahko kako pomagate?

Lp in hvala za odgovore.

goblin_si

Zelenc'
22. jun 2010
1
0
1
Ljubljana
www.goblin.si
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Ok. Stvar je taka, usposobil sem media center preko laptopa na xbox, zadeva dela, špila filme kot treba, samo podnapisov ni nikjer. A se da kako naštimati podnapise v media centru? Baje obstaja še nek drug program za deljenje datotek (PS3 + še nekaj), vendar se ne spomnem točnega naslova. Mi lahko kako pomagate?

Lp in hvala za odgovore.

Program se imenuje PS3 Media Server
http://ps3mediaserver.blogspot.com/

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Dajte mi nekaj povedati...

Nekako sem se zagrel za XBOX, ker mi iger na računalu več ni za igrati. Katerega vzeti?
Naj ima vgrajen disk oz. če vzameš navadnega, lahko sam vgradiš disk?
Če ima iXtreme LT v1.1 mod, a to pomeni, da lahko igraš vse igre s pašnika?
Kje ga sploh kupiti? Ima kdo kakega rabljenega za prodati, ali bolje novega nabaviti?

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Pri nakupu (če boš kupu rabljenega) pazi da ma Jasper pogon, kjer so okvare (red ring of death) odpravljene in se kvrai lih tolk kot PS3.
Če vzameš Xbox brez diska lahko komot naknadno kupiš rabljen disk od XBOXA (vbistvu je plug and play). SIcer lahko tudi brez diska igraš igre (razen forze motosport ne moreš celotne gor naložit), edino filmov pol nimaš kam nalagat ipd. Unih par MB hitro zmanjka tako da se ti splača kupit še disk pol. Kako je s čipanimi ne vem, verjetno lahko igraš vse igre s pašnika.
ČE kupiš rabljenega pazi tolk da ma jasper pogon, če bi pa novega nabavit pa ti priporočam trgovino goblin.si, ker se mi zdi da majo najcenejše v sloveniji (nisem siguren) in tud dober odnos s strankami majo (preverjeno).
Zdej je pršu nov xbox, ki se od starega ne razlkuje veliko, razen da je drugačne oblike, manj energije porabi pa morda še kaj.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
*Jasper ni pogon ampak chipset.
*Z novim updejtu ne rabis diska ampak lahko vstavis poljuben usb kljuc (8-16Gb..) ter ga uporabljas za nalaganje iger
*Vse PAL ali region-free travniske igre =)

Konzolo kupis v müller najceneje + odklenes za 20-30eur.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Ni res. !!!

No da nebo več vprašanj glede tega usbja in podobnega. Na katero verzijo je flashan xbox nima nobene veze s posodobitvami za konzolo.

Na voljo je aprilski update za konzolo. Najdete ga na blinku oz partisu. Lahko posodobiš prek live-a ali pa prek usb ključka. Ta update ti odklene disk ( če maš banano konzolo in ne moreš zaganjat iger prek diska ) da sedaj lahko zaganjaš igre preko diska. Drugo kaj naredi ta update je, da lahko shranjuješ igre, profile, save ipd. na usb ključek. Konzola ima 2 usb vhoda, torej 2 x 16gb, ker en usb vhod na konzoli prepozna max 16gb samo.

Postopek:

1. downloadaš update in ga shraniš na usb ključek (formatiran na fat32) po navodilih
2. izklopiš xbox 360
3. odstraniš trdi disk (če ga imaš) iz konzole
4. vstaviš usb ključek v konzolo
5. vkopiš konzolo in te automatsko vpraša za update
6. ko se posodobitev konča vsaj 2x izklopi in nazaj vklopi konzolo
7. spet izklopi konzolo
8. vstavi trdi disk nazaj v konzolo

Še povezave:

http://www.partis.si/torrent/podrobno/115574

ali preko xbox.com

http://download.microsoft.com/...mUpdate9199.zip

Update pa mora bit na usbju shranjen takole:

To je to...

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Ja lahko, potrebuješ samo osnovno ploščo z sata izhodom na katerega priklopiš ploščico, potrebno za odklepanje dvd enot, ter nekaj programske opreme (iPrep ter Jungle flasher)..