WTF osebni podatki in to..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
ja saj zato pa najbrž je OP v zadregi...

ker načeloma ni težave... če je otrok "pankrt" potem itak ni očka na drevesu ali pa je ?. če je iz ločene družine se ve kdo je kaj... če je v "normalni" tudi

če se očka lai mamica ne ukvarjata z "sumljivimi" posli potem ni panike napisat šlosar, manager...

pa če se s sumljivimi posli pa: trgovec, izvoznik, uvoznik...

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Da ti meni pojasni, kako lahko imaš na rodbinskem drevesu dva očeta oz. dve mami.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
če poznaš dejansko stanje ne rabiš sodnije, pravi šnavcer....
Ja če bi po evrofilovo sestavil deblo tisti pogled bi pa še jaz rad videl.... bi bilo smeha
cheer.gif

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Nič ne mešam.

Za prednike ne moreš imeti dveh moških/žensk, pa če se mečeš na trepalnice.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
potem bi po tvoji logiki morali vsi posvojeni otroci oddati prazen rodovnik, saj dejansko ne poznajo svojih prednikov

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
kokerkol........toplo priporočam....če je npr. mama registrirana kot samohranilka, naj bo na sliki samo mama,
ker upam stavit, da podatki bodo končali najmanj v bazi svetovalne delavke, po zlomu socijalne blagajne pa na socijalni, kjer bodo okvirni smerokaz za izvajanje kontrol na domu, kot jih že dolgo poznajo v Nemčiji.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
ksz

Kakšno je mnenje informacijske pooblaščenke glede tega?
tongue-1.gif
Resno me zanima. Če jo ima kdo na twitterju, lahko vpraša?

Aja, zdaj razmišljam, a je sploh to njeno področje, ko je offline?

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
itak kaj sem sploh pricakoval, 3/4 ljudi, ki je postalo ima itak facebuk account ali twiter. presunljivo ampak taksnih ovac ne vidis niti na veliki planini. no roditeljski sestanki dosti povejo o danasnjih starsih. sem pa kar uganil, da 8888 in eurofil ne bosta komentirala kaj dosti.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Sam sem delal rodovnik v OŠ
smile-1.gif
Tako da je to bilo celo zabavno.
Ne vem a je moj plakat visel v šoli ali ne, vem pa da mu nihče ni posvečal pretirane pozornosti. Isti plakat sta potem uporabile tudi obe sestri in obe sta bile pohvaljeni :p

Ampak saj vem, jaz sem še bil ena zadnjih generacij, kjer sem doma poslušal če sem naredil pi*** v šoli ne pa da so šli starši v šolo in me zagovarjali za nekaj kar sem res naredil.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Za primer naj najprej učiteljica na tablo obesi svoje družinsko drevo, da si bodo učenci lažje predstavljali, kako je treba narediti
evil.gif

467716-post_slo.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če je otrok "pankrt" potem itak ni očka na drevesu ali pa je ?.

Pr kartah maš ASa.......kle daš lah Chuck Norrisa in ni več vprašanj
evil.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Kakšno družinsko drevo v ločenih družinah... jaz očeta nisem videl 20 let, moj otrok lahko njegovo stran spusti, če bo dobil šut ga bo pač dobil.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Potem je pa najboljše brezmadežno spočetje po ženski liniji pa je stvar rešena ali pa opomba "Mami previ da je oče neznan, menda je bila takrat dobra fešta imam pa menda srečo da ne lajam "