Woke!2!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.518
16.818
113
Pogovarjamo se o trans ženskah in trans moških. Ne govorimo o nonbinary osebkih.
Pogovarjamo se o woke sceni del katere so tudi trans osebe, "nonbinary" osebki, ljudje, ki dajejo barvi kože prednost pred sposobnostjo, ljudje, ki iz različnih razlogov na različne načine zlorabljajo in/ali indoktrinirajo otroke, ljudje, ki pohabljajo otroke s pomočjo kemičnih substanc, ki ustavi puberteto in tako otroku preprečijo normalen razvoj, itd., itd. Vse to in še več spada pod woke in glede na to, da ima ta tema tak naslov se torej pogovarjamo o (vsemu) temu in ne (samo) o transih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.518
16.818
113
Res me zanima kje srečujete trans.osebe in kako vas obremenjujejo.
Verjetno je večina še najbolj obremenjena s pisanem na alterju..
Razen, če jaz živim na drugem svetu ker tega okoli mene olpač ni.
Preberi moj predhodni post - woke scene niso samo trans scene. Če bi bilo temu tako, bi (mi) bilo vse skupaj do neke mere še prebavljivo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.338
1.344
113
43
Definitivno se strinjam da starši nimajo pravice posegati v telesa otrok. Samo sovraštvo do polnoletnih trans oseb tega nebo spremenilo.

Do tega da imajo nekateri prednost na podlagi kože in spola je prišlo pa izključno zaradi diskriminacije v preteklosti.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.355
1.203
113
Pogovarjamo se o woke sceni del katere so tudi trans osebe, "nonbinary" osebki, ljudje, ki dajejo barvi kože prednost pred sposobnostjo, ljudje, ki iz različnih razlogov na različne načine zlorabljajo in/ali indoktrinirajo otroke, ljudje, ki pohabljajo otroke s pomočjo kemičnih substanc, ki ustavi puberteto in tako otroku preprečijo normalen razvoj, itd., itd. Vse to in še več spada pod woke in glede na to, da ima ta tema tak naslov se torej pogovarjamo o (vsemu) temu in ne (samo) o transih.
Diskriminacija "manjšin" je bila vzrok za "nastanek" WOKE gibanja in transi so vmes.
Kvote take in drugačne so tudi meni največkrat mimo , dvomim pa da firma zaradi kvot, da prednost nesposobnežu(če firma to naredi je sama nesposobna ), Drugače pa se firme glede takih zadev obračajo kakor veter piha, vsekakor pa tako, da je firmi bolj prav.

NAštevaš skrajne primere o katerih večina pojma nima in znajo bit vprašljivi ampak večine ne zanima zakaj in kaj vse = WOKE , če vprašaš ti rečejo , da so proti njim ker so degenriranci,neuravnovešeni, bolniki, pedri, ker jih posiljujejo s paradami ponosa, ker to ni naravno ipd....in seveda ker bodo njihove otroke transformirali v njim podobne(sicer to da je za otroke večkrat problem recimo alkoholizem v družini, sem ne spada, ljudjem se otroci sicer similjo....to pa je tudi več ali manj vse , kaj prida proti temu pa ne protestirajo, ko ropta v sosednjem stanovanju pa raje dajo TV bolj na glas. Alko je npr. pri nas nasploh zelo dobro zapisan in normaliziran.

Skrajnih primerov, podobnih kot jih naštevaš , jih tudi pri nas "ta normalnih" ne manjka ali pa jih je še več, samo so (ponekod) trenutno družbeno tako ali drugače bolj sprejemljivi, Npr. veliko jih bo reklo , da je splav umor in ni daleč ali pa je še hujši od primerov , ki jih omejaš. Je torej biti ZA splav , podpiranje umora in morilcev ? Za nekatere definitivno.
Prej sem dal 1 link o "intersex" osebkih oz. o prejejemu nekega zakona v ZDA, ki se jih tičejo, sprejemajo pa jih ljudje ki sploh ne vedo kaj je to.....še bolj pa so zanimivi komentarji intersex osebe , ki pove kako so starši določili, da bo "punčka" ker si je mama želela punčko in so pač mami ustregli ,...in z neuspešno operacijo pohabili takrat otroka, ki ni mogel karkoli odločati, za nameček se je mama otroku še odpovedala. (in ta primer je daleč od kakršnegakoli WOKE gibanja).

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in turbobitch

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.837
1.963
113
Ti lahko dvomiš o firmah, ampak poglej kaj recimo Disney dela. Kaj je prej Twitter delal. Primerov še pa še.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.355
1.203
113
Ti lahko dvomiš o firmah, ampak poglej kaj recimo Disney dela. Kaj je prej Twitter delal. Primerov še pa še.
Disney očitno ne glede na faile , ki jih ni malo, očitno večino stvari le dela prav, vsaj kar se tiče biznisa.
Če te moti nova snegulčica jo pač ne boš šel gledat in s tem najbolje pokazal (ne)interes za njihove izdelke.
X je mal drugačna zgodba, ki ji pod novim lastnikom in pravli ne ķaže tako zelo dobro, kot kaže pa mu je woke agenda delala manj škode kot Musk sam.

1 dober članek glede in širši pogled na x: