Res me zanima kje srečujete trans.osebe in kako vas obremenjujejo.
Sošolec iz srednje šole je postal sošolka. Kljub tolerantnem okolju (starši, zaposlitev v družinskem podjetju, dobila je fanta...) je okoli 30. leta storila samomor.
Res me zanima kje srečujete trans.osebe in kako vas obremenjujejo.
Pogovarjamo se o woke sceni del katere so tudi trans osebe, "nonbinary" osebki, ljudje, ki dajejo barvi kože prednost pred sposobnostjo, ljudje, ki iz različnih razlogov na različne načine zlorabljajo in/ali indoktrinirajo otroke, ljudje, ki pohabljajo otroke s pomočjo kemičnih substanc, ki ustavi puberteto in tako otroku preprečijo normalen razvoj, itd., itd. Vse to in še več spada pod woke in glede na to, da ima ta tema tak naslov se torej pogovarjamo o (vsemu) temu in ne (samo) o transih.Pogovarjamo se o trans ženskah in trans moških. Ne govorimo o nonbinary osebkih.
Preberi moj predhodni post - woke scene niso samo trans scene. Če bi bilo temu tako, bi (mi) bilo vse skupaj do neke mere še prebavljivo.Res me zanima kje srečujete trans.osebe in kako vas obremenjujejo.
Verjetno je večina še najbolj obremenjena s pisanem na alterju..
Razen, če jaz živim na drugem svetu ker tega okoli mene olpač ni.
Diskriminacija "manjšin" je bila vzrok za "nastanek" WOKE gibanja in transi so vmes.Pogovarjamo se o woke sceni del katere so tudi trans osebe, "nonbinary" osebki, ljudje, ki dajejo barvi kože prednost pred sposobnostjo, ljudje, ki iz različnih razlogov na različne načine zlorabljajo in/ali indoktrinirajo otroke, ljudje, ki pohabljajo otroke s pomočjo kemičnih substanc, ki ustavi puberteto in tako otroku preprečijo normalen razvoj, itd., itd. Vse to in še več spada pod woke in glede na to, da ima ta tema tak naslov se torej pogovarjamo o (vsemu) temu in ne (samo) o transih.
Disney očitno ne glede na faile , ki jih ni malo, očitno večino stvari le dela prav, vsaj kar se tiče biznisa.Ti lahko dvomiš o firmah, ampak poglej kaj recimo Disney dela. Kaj je prej Twitter delal. Primerov še pa še.
Prva tri leta so najtežja!Sošolec iz srednje šole je postal sošolka. Kljub tolerantnem okolju (starši, zaposlitev v družinskem podjetju, dobila je fanta...) je okoli 30. leta storila samomor.