S tem se strinjam. Ko pa se aktivisti-wokisti začnejo vtikat v ostale ljudi in predpisovat, kaj morajo mulci brat v šoli (seks zgodbe v drugem razredu), srati po slovnici in uničevati ženski šport (s tlačenjem dedcev, ki se identificirajo kot ženske, v žensko kategorijo), se veselje neha.Ljudje so zaradi mene karkoli dokler ne škodujejo ostalim![]()
Tole se mi še ne zdi tako "woke". Mogoče je ženska pač to uporabila kot razlog za to, da jih je prisilila v dovoljenje. Seveda je s tem povezano. Meni se zdi neumno že na splošno ženskam prepovedovati, da bi se kopale zgoraj brez![]()
Kopanje zgoraj brez so dovolili vsem ne glede na spol
V nemškem mestu Göttingen so sprejeli uredbo, po kateri je v mestnih bazenih kopanje zgoraj brez ob koncih tedna dovoljeno vsem.siol.net
Tole se niti ne bere tako slabo ampak to je pač teorija, kaj vse se pa lahko potem zganja v praksi je pa nekaj drugega.The club is described as bringing 'together LGBTQIA+ and straight students to support each other, provide a safe place to socialize, and work together to improve school climate for all students, regardless of sexual orientation, gender, or identity expression.'