Če bi se hotel naprej pričkati bi rekel, da raje še malo potreniraj na Webru, kot da se tu pregovarjamo. Pa saj ne gre za to....gre za to, da je od tega, kar je na našem trgu ponujeno Weber definitivno najboljši nakup in najboljši izdelek price/performace. Ena dobrih old school Made in USA zadev z garancijo, ki jo drugje lahko sanjamo. Enako dober je npr. KitchenAid mixer. Temu se reče industrijski standard. Pa prosim, če se vzdržite primerjave Gorenja in KitchenAida, ki jo nekako že čutim na vodi. In ne tudi KitchenAida ne prodajam, da ne bi bilo polemik-je pa primerljiv po vidiku kvalitete zato ga omenjam. Enostavno mi je žal, ko vidim, da je nekdo spet kupil neko sranje na lava kamne in za to plačal 75% vrednosti Weber grilla, ki je eno galaksijo boljši in vzdržlivejši. To je nesmisel, pa da o rezultatih peke res niti ne razpravljamo, ker je tu še človeški faktor vključen.
Vsakemu svoje, tole je pa Weber tema za vse, ki potrebujejo informacije. Ko sem ga začel uporabljat sem ugotovil, da je na voljo pri nas "nula" informacij. Da ljudej ne vedo, kaj naj z njim počnejo. Posledično sem sprožil debato, priznam malo je udarilo ven moje osebno navdušenje nad temi roštilji, ampak se ne bom opravičeval, niti ne bom zameril nekaterih namigovanj. Bi bilo pa fajn, da namesto prerekanj pustimo v tej temi čimveč koristnih informacij. A se strinjamo?