Čudno, meni tako normalno deluje, pa sem recimo v root SD naložil iGO8, Amigo, Primo 1.1 in Primo 1.2. vsi pa črpajo DEM, MAP, POI in BUILDINGS od iGO8 - tako kot sem ti podal primer. V sys od ostalih programov sem dal pa omenjene vrstice.
Citat:
Uporabnik bomber pravi:
zanimivo bo pa sprobat tudi DUN(internet).
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Čudno, meni tako normalno deluje, pa sem recimo v root SD naložil iGO8, Amigo, Primo 1.1 in Primo 1.2. vsi pa črpajo DEM, MAP, POI in BUILDINGS od iGO8 - tako kot sem ti podal primer. V sys od ostalih programov sem dal pa omenjene vrstice.
Zdaj ma pa že tud vsak k....c x990...Citat:
Uporabnik esid pravi:
Janch, jest pa mam x990
a lohk men ZS
in zakaj je x990 neki special? razen procesorja, nudi manj kot x960, v ceni se pa kar pozna. Se kaj opazi razlika med procesorjema "Dvojedrni 500MHz ARM11 CPU z 250MHz DSP za GPS" in "SiRF Prima, 600MHz ARM11", ce imas nalozen Primo?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik esid pravi:
Janch, jest pa mam x990
a lohk men ZS
Evo vse naredil tako kot si pojasnil, zvoka ni ko pa sem šel v meni za glasnost mi je odprlo tole =>Citat:
Uporabnik predator pravi:
Najbrž ti je Janch že povedal postopek ampak vseeno te bom vprašal.
Preden si naložil Tanjo (komplet rar file skopiraš v mapo voice) si pobrisal vse ostalo iz mape Voice? in v sys file dodal tole:
[sound]
csv_voice_enabled=1
Citat:
Uporabnik Twister87 pravi:
in zakaj je x990 neki special? razen procesorja, nudi manj kot x960, v ceni se pa kar pozna. Se kaj opazi razlika med procesorjema "Dvojedrni 500MHz ARM11 CPU z 250MHz DSP za GPS" in "SiRF Prima, 600MHz ARM11", ce imas nalozen Primo?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik esid pravi:
Janch, jest pa mam x990
a lohk men ZS
edit: kaksen pomen ima ta vrstica? has_secondary_root=1
eno kmecko razlago bi prosil