WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Očitno sva oba priskočila na pomoč
smile-1.gif

matevz33

Zelenc'
7. okt 2013
2
0
1
Pozdravljeni

Imam eno težavo. Imam navigacijo wayteq x850, ponesreči sem inštaliral update s preveliko resolucijo

Mi lahko kdo pomaga da spravim resolucijo v prvotno stanje?

Lp in hvala za pomoč

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Nisem vsega bral....

kaj sedaj je konec z wince? Novih modelov ne vidim, androidi se pa verjetno niso toliko prijeli oz. je isto kot telefon.

Glede Ajgo, je šlo kaj naprej? Jaz imam se mi zdi, še zmeraj 2.0 verzijo....

Zadnjič mi 20 minut ni dobilo signala, sem hard resetiral in je potem po 10 minutah dobilo
confused-1.gif

sirovka

Zelenc'
27. okt 2013
4
0
1
Pred kratkim sem dobil wayteq x850, nanj sem naložil igo 8.3.5. Program se zažene ampak mi vedno kaže da sem na poljskem in tudi če ročno popravim na trenutno lokacijo ne deluje, pot do destinacije se naredi ampak kaže da se ne premikam (samo stoji na začetku). Mi lahko kdo pomaga kako pravilno nastavit da bo delalo tako kot mora?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.470
837
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ko bo iGO dobil satelite bo vedel tvojo trenutno lokacijo in potem ti bo vse delovalo tako kot mora. Si ploh preveril na protem če igo dobi gps signal? Če ga ne dobi, pojdi v iGO nastavitve, kjer imaš med drugim tudi opcijo amodejnega zaznavanja GPS sprejemnika. Ko ti ga bo pravilno zaznalo se bodo nastavitve samodejno shranile in tvoj problem bo izginil. Seveda pa je potrebno preveriti še sys datoteko, morda so v njej napačno vpisani GPS parametri..Če uporabljaš iGO8, potem ti svetujem takšno sys:

[interface]
laneinfo_signpost_enabled=1
resolution_dir="480_272"

[rawdisplay]
highres=0
screen_x=480
screen_y=272

[power]
skip_suspend_process=1
skip_resume_process=1
skip_suspend_process_all=1
skip_resume_process_all=1

sirovka

Zelenc'
27. okt 2013
4
0
1
Hvala za pomoč, sem popravil sys datoteko in dela zdaj vredu,le občasno ko rekalkulira pot se signal kar izgubi in se noče več vzpostaviti dokler ne resetiram cele naprave.

Pinus

Zelenc'
22. feb 2011
14
0
1
Zanima me kakšen ukaz je treba vnesti v sys datoteko, da se naprava ob izklopu 12 V napajanja ne bo izklopila, ampak delala normalno naprej. Imam Wayteq 960BT.

Hvala za pomoč!

Pinus

Zelenc'
22. feb 2011
14
0
1
Hvala fanta za pomoč, a to ni to.

Naprava se mi še vedno izklopi po 10 sek. Tudi SAVE direktorij sem pobrisal, pa nič. Mora biti še kaj drugega ali pa se sploh ne da.

Pinus

Zelenc'
22. feb 2011
14
0
1
Uspelo. Delovati je začelo kot želim, ko sem pobrisal Jancheve vrstice skip... Dovolj je disconnect_gps_on_suspend=0.

Še enkrat hvala!

kva123

Pripravnik
24. dec 2010
198
0
16
Po daljšem času sem rabil Wayteq 960BT, na njem imam Primo 2.4. Pri približevanju stacionarnemu radarju ne da glasu, tudi, ko prekoračim hitrost (nastavljeno: samo ob prekoračitvi hitrosti). Pred vračanjem sem zbrisal mapo save in pustil nastavljeno ob približevanju, takrat je piskal kot nor, ko sem ponovno nastavil samo ob prekoračitvi hitrosti je pa nem.
Ima še kdo tak problem?
confused-1.gif

TMC se tudi težko poveže in pridobi informacije. Za primer Medion se poveže takoj (oba na isti lokaciji z istim programom in istim sys.txt).
Prosim za pomoč
pozdrav.gif