...vzmetnica, katero kupiti?

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
To s temi garancijami je itak marketinška poteza, bolj kot ne.

No pri Dormeu to še zdaleč ni res, pač kakor vzameš
smile-1.gif

Po petih letih uporabe sem umiral v njem, tko, da sem ga preprosto reklamiral. BP so dostavili novega, starega niti pogledal ni ob prevzemu. Zanimal ga je samol, če ga bo lahko skozi okno vrgel, ker je bil zgleda že sit teh reklamacij. Je pa šel zapakiran potem tudi brez težav v promet.
Učitno imajo kar lepe marže na to peno, ker jih že kar nekaj poznam, ki so menjali. Pravzaprav imaš na tak način lahko na par let novega za isto ceno, kar je pa tudi nekaj vredno
smirk-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Kam pa s starim jogijem
confused-1.gif
?

Z zadnjim odrezkom od komunale pelješ lepo na zbirno mesto... Itak ga zviješ in gre lepo v avto...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Maci, dej povej kej, ker jogi si kupila, in pa kako se obnese, v tem kratkem času kolikor pač lahko.

Hvala.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Maci, dej povej kej, ker jogi si kupila, in pa kako se obnese, v tem kratkem času kolikor pač lahko.

Hvala.

Tukaj v kompletu je bil jogi Dinamic (lahko bi dala recimo oazo ali perlo - en ima spominsko peno, drug ima ne vem kaj) ampak je bil Dinamic prijeten in se mi ne zdi nič slabši od tistih "modernih" jogijev zdaj, ta je namreč bolj klasičen. Ima 5 consko žepkasto jedro, zrači se, tkanina je iz bombaža in poliestra... prepričana sem da je jogi zelo dober, je bil pa se mi zdi nekaj okoli 440€ (160x200). Bom poročala
smile-1.gif

@Yogi, hvala!

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
če greš v ikeo majo vse jogije za preizkušnjo razstavljene, od 100-500€, midva sma kupila enega 20+cm debelega, 160x200 za 350€

pa maš 30 dni al 3 mesece za probo, pa 30 let garancije

mislim pa, da so vsi penasti in en federkern
Jaz sem kupil za 80€ v Ikei vzmetnico 140x200 (debelina je kakšnih 10cm), pa nisem preveč zadovoljen. Oziroma sama vzmetnica se mi zdi OK, le hrbet me ponavadi boli zjutraj. Mogoče tudi zato, ker imam na drugi postelji, kjer spim največ malo tršo vzmetnico.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ja, ker jedro vzmetnice niti slučajno ni bilo kot na začetku, pač se je vse skupaj posedlo in občutek, kot bi ležal na razmočeni peni
frown-1.gif

Kot sem razumel dostavljalca se jim tistih12 let garancije na jedro vzmetnice še kako splača
wink-1.gif