tako imam na starem avtu.Na roke. Štrom se tudi lepo skrije, zelo lično.
hernec ima v ponudbi, da se na roke zloži spodaj. Samo so na dopustu ta teden.
tako imam na starem avtu.Na roke. Štrom se tudi lepo skrije, zelo lično.
kje so ti to naredili za tako ceno?jaz sem pred kratkim zmontiral original kljuko
kljuka - 120€
krmilni modul, vijaki, tipka za izmet, kabel za povezavo za glavni računalnik - 300€
kabel z 13p priklopom - 80€
potrebno je potegnit kabel iz desne strani prtljažnika na levo in potem po levem boku tja pod volan use skup z kodiranjem cca 6h
men osebno ni nujno, da se na gumbek ven spusti, jo lahko tudi na roke dol potegnemNočem provocirat.ampak zakaj komicirate. Oziroma kaj manjka navadni kluki, ko jo ročno not potisneš. Še vedno je skrita.
Je res tak nujno da se na gumbek ven spusti.
Ja ni res ne.če klime nimaš ti je vroce, če pa kluko na roko gor rukneš (kar vzame časovno isto kot ta na gumb) še vedno vozis prikolico. Edino kaj je prednost je, da je kljuka vedno pod odbijačem in je nemoreš "doma pozabit"To je tak kot s klimo. Dokler je nimaš, je brez veze.
Evo končno nekdo s pametnim odgovorom!Vedet pa moraš da kljuka izklopi kar neki asistenc, pri meni se izklopijo:
- rikverc senzorji (ok maš kamero=
- line assist
- avtomatsko odpiranje prtljažnika
- mrtvi kot - tale mi je najbolj glupa, ker se mi je že zgodil da sem pozabil in spregledal. 99% časa so na kljuki bicikli; pa najbrž bi se dal to kako rešit)
katero kljuko pa imaš?Ce kaj pomaga, na Kodiaku izklopi asistenco za mrtvi kot, lane asist pa lepo dela.