Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kakor koli, vprašanje, kako bodo VW fahrerji gledali na vso zadevo. So ja kupovali "dobre stare" avte s tradicijo (še vedno jih), zdaj pa tole. Vseeno je nek grenak priokus, vsaj zase vem, da bi ga imel v tem primeru.
Ja vem, avto je avto, ampak avto je nekaterim zelo pri srcu, če pogledamo, koliko plače dajejo zanj.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Mater si trd - čisto vseeno je kaj je pokazal test - VW je priznal, da je goljufal. Torej je kriv. Pika. Ende. The end.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Po novem bo vsak kupec dizel VAGa nategnjen, tudi če ne bo iz uvoza.
Oz. če presedlam na miselnost Slovenceljna: ka te sem nategno državo z DMVjem
Bo pa tole prekleto drago za VAG. Me zanima, če bodo odgovorni jutri že odleteli iz službe. Če ne, je bila zadeva znana do nadzornega odbora. Zanimivo bo... Pa dober poduk ostalim.
Upam, da bodo fasali zajetno kazen tudi zaradi nelojalne konkurence. ma ne jim tega želeti. Že tako so njihova vozila (pre)draga. potem bomo pa namest golfov pa passatov polote al pa kie vozli. To je ena redkih zadev, ki človeku vračajo veselje do življenja.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Mater si trd - čisto vseeno je kaj je pokazal test - VW je priznal, da je goljufal. Torej je kriv. Pika. Ende. The end.
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Verjetno bo zrasla, ker bodo, ko bodo enkrat objavljene taprave emisije popadali višji dmv razred.
Niti ne, ker težava zgoraj je v NOx, če sem prav razumel, DMV se pa računa glede na CO2Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Verjetno bo zrasla, ker bodo, ko bodo enkrat objavljene taprave emisije popadali višji dmv razred.
Čisto upravičeno lahko sedaj država izterja razliko med plačanim in dejanskim DMV glede na realne izpuste kar od proizvajalca. To bi si naš proračun opomogel.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
...
Niti ne, ker težava zgoraj je v NOx, če sem prav razumel, DMV se pa računa glede na CO2...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kdaj bo zdaj cena VW vozilom padla?