Zdele se fabrke zalaufajo. Treba najprej prjatle oskrbet. So bo kar čakalo!Ni čudno če so v pufih če nič ne dobavljajo. V sredo sem zaaral polota za dete. Dobava nekje novembra, mogoče celo drugo leto
Tako je to, ko jih pa v juzni afriki delajo. Lani novembra so mi rekli da lahko letos julija kaj pricakujem, ce sploh. Poleg tega avto ni bas neki, je ze outdated.Ni čudno če so v pufih če nič ne dobavljajo. V sredo sem zaaral polota za dete. Dobava nekje novembra, mogoče celo drugo leto
Zadolzenost ni buca, je pa vzeto v tem primeru izven konteksta. Tako kot mnogo drugih novinarskih clankov. Da o pristranskosti clankov in prispevkov sploh ne izgubljamo besed.Če bi kdo prebrač članek, potem pa šel gledat letna poročila vseh omenjenih firm, bi hitro videl, da gre za buče. Ker ko se te stvari primerja z asseti, pa z dobičkom ...
Umetno zavlačevanje dobave.Ni čudno če so v pufih če nič ne dobavljajo. V sredo sem zaaral polota za dete. Dobava nekje novembra, mogoče celo drugo leto
Seveda je izraz buče letel na članek, ne na samo višino dolga. Ta je pač pomemben del finančnega stanja podjetja. Ampak sam po sebi ne pove skoraj nič.Zadolzenost ni buca, je pa vzeto v tem primeru izven konteksta. Tako kot mnogo drugih novinarskih clankov. Da o pristranskosti clankov in prispevkov sploh ne izgubljamo besed.
Jih ne delajo le v ZDA? Pri Dominko Ptuj ao kolegu rekli, da se čaka pol leta, ker jih le v Ameriki proizvajajo.Tako je to, ko jih pa v juzni afriki delajo. Lani novembra so mi rekli da lahko letos julija kaj pricakujem, ce sploh. Poleg tega avto ni bas neki, je ze outdated.
A VW Polo v ZDA proizvajajo? Loool. Tam tak avto še za šoping cart v nakupovalnem centru ni dovolj velik .Jih ne delajo le v ZDA? Pri Dominko Ptuj ao kolegu rekli, da se čaka pol leta, ker jih le v Ameriki proizvajajo.
A VW Polo v ZDA proizvajajo? Loool. Tam tak avto še za šoping cart v nakupovalnem centru ni dovolj velik .