Raje išči po spletu kakšne so pogoste okvare.
Na forumih boš slišal ozko mnenje, kako je fantu od žene enkrat štarter šel, ker je bila žička preveč zacvikana.
Smo pred nakupom Tourana (letnik od 2016 naprej). Pa me zanima kakšna so mnenja okoli 1.6 TDI motorja? Ali je motor res tako kvarljiv napram 2.0?
Hvala za pomoč.
Tole pa po mojem ne drži. Obrati pri 5 stopenjskem menjalniku in 7 stopenjskem DSG, so pri 130kmh skoraj isti.Koliko vem dela , malo je edino jeba če ima samo 5. stopenjski menjalnik ( Golf 7 Variant) se na AC malo preveč suče. Deugače pa BP.
Po moje je bolj težava v nerazumevanju strank, kaj sploh je bilo narejeno.
Naši tunerji so geniji, ker s spremembo mape, spremenijo še prestavna razmerja in število zobov zubnikov. Ne bi verjel, da je v fizičnem svetu možno, če ne bi prebral na alterju.
Bolj me čudi, da tega nimajo objavljenega na svojih spletnih straneh in, da ti tega niti po opravljeni optimizaciji ne povejo.
Naši tunerji so geniji, ker s spremembo mape, spremenijo še prestavna razmerja in število zobov zubnikov. Ne bi verjel, da je v fizičnem svetu možno, če ne bi prebral na alterju.
Kolega ga ima v Golfu z 350000km brez večjih težav, redni servisi. Osebno mislim da je ta mašina bolj za Golfa in Passata. Pri Tourani se ta mašina bolj obremenjena zaradi večjega zračnega upora.Smo pred nakupom Tourana (letnik od 2016 naprej). Pa me zanima kakšna so mnenja okoli 1.6 TDI motorja? Ali je motor res tako kvarljiv napram 2.0?
Hvala za pomoč.