Ok, za Bohinj ne vem. Za Bled pa le ti naredijo največ prometaCitat:
Uporabnik keber pravi:
Dosedaj v Bohinju niso bili ravno neki pogosti gosti. Včasih jih je bilo več, sedaj pa so najbrž zračunali, da nimaš v Bohinju nič za počet (kar proti Soški dolini tudi zelo drži).Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Nemcev, špagetarjev, japončkov in rusov
Sploh Nemci so orenk škrtuhi, bi znali celo Bohinjcem konkurenco delat.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem dobil kazen 60 € za neplačano parkirnino (ne 40 kot drugje po Sloveniji)
Citat:
Uporabnik keber pravi:Sem dobil kazen 60 € za neplačano parkirnino (ne 40 kot drugje po Sloveniji) nekega lepega nedeljskega popoldneva konec oktobra. In to samo 15 minut zatem, ko sem parkiral avto, šli smo na kavo - sicer je bila okolica Bohinjskega jezera popolnoma prazna. No, takrat so se mi pa orenk zamerili.
Je bil kar lepo občinski redar. Smo sedeli na kavi v Ribčevem lazu, avto parkiran zadaj za hotelom, vsega skupaj je bilo verjetno 10 avtov na vseh parkiriščih (res "gužva") in ti pride redar ob 4 popoldne v nedeljo konec oktobra ter našopa listkov po avtomobilih. Še videl sem ga, ko je zapeljal tja, ampak si misliš, "ni v službi, najbrž kje tam živi".Citat:
Uporabnik Pravovernik pravi:
Sam ta je pa res lovska, da ti ni kak lokalen kmet svoj TRR napisal na položnico?
Prej tuji ribiči, kot domačini.Citat:
predvsem divjake gumenjake -> očitno domačine.
Potem se mi je pa najbrž bledlo od vročine, ko sem videl trenerja veslaške ekipe, ki je le nekaj metrov od pomola v veslaškem centru na polno pogasal svojo prdalico. Nekaj metrov = cca 5 (pet). Kopalcev pa v vodi kolikor hočeš.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Med kopalci ne boš videl gumenjaka.