V čem pa škodijo? Kdor jih noče uporabljat mu jih ni treba. Tako kot zvezdice, avatarji, podpisi ipd...
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Kaj pa bi vam FacebookFobom zasmetilo? Vse, kar bi se videlo je gumb like in število lajkov.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ocenjevanje uporabnikov imamo. Ocenjevanje tem imamo. Ne razumem, čemu bi pripomogle te "fb fore"?
Pa svetovno lakoto bo rešil...Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mogoče bi pa like/dislike zmanjšal število nestrpnih in žaljivih komentarjev? MOGOČE.
Sicer sem ti že v adminu povedal pa očitno ne štekaš. Če bi nekdo stisnil "like" v temi na forumu bi to videli vsi njegovi FB prijatelji in če bi jih tematika zanimala bi prišli pogledat kaj se dogaja in mogoče kaj pametnega napisali tukaj.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Mogoče bi pa like/dislike zmanjšal število nestrpnih in žaljivih komentarjev? MOGOČE.
Kot je Slick vprašal, v čem je korist od tega?
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Sicer sem ti že v adminu povedal pa očitno ne štekaš. Če bi nekdo stisnil "like" v temi na forumu bi to videli vsi njegovi FB prijatelji in če bi jih tematika zanimala bi prišli pogledat kaj se dogaja in mogoče kaj pametnega napisali tukaj.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Aja, ne, tako pa nisem mislil. Če boste to uvedli, jaz več ne sodelujem na forumu (beri: nočem, da vsi moji frendi vedo, kaj pišem po forumu). Moja ideja je interni like, kot pri youtube, ne pa direktna povezava s fejsbukom, kot je zdaj v modi.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Uporabnik stein pravi:
Aja, ne, tako pa nisem mislil. Če boste to uvedli, jaz več ne sodelujem na forumu ( beri: nočem, da vsi moji frendi vedo, kaj pišem po forumu) . Moja ideja je interni like, kot pri youtube, ne pa direktna povezava s fejsbukom, kot je zdaj v modi.