"Všeč mi je - like" na Alterju

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Smejte se, kolko hočete, jaz na Alterju poleg vsakega posta pogrešam funkcijo "Všeč mi je".
grin1.gif

Zraven bi pa še pisalo, komu vse je določen post všeč. Lahko bi se to zrihtalo, kaj menite??
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni bi bilo pa vsec, ce bi poleg nicka "svetil" zelen krogec ali pa siv x v krogcu, v kolikor je uporabnik prijavljen ali ne
smile-1.gif

moram jaz tud mavericka malo povprasat za ta predlog
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Saj že vsaka tema ima oceno. Pa noben ne uporablja.

OK, posamezna sporočila res nimajo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Čemu pa bi naj to koristilo? Da se izogneš temam, ki imajo več thumbs down kot up? Da se uporabnika z največ ''down'' temami bana iz foruma? Like funkcija je pri FB za tiste lenuhe, ki se jim ne da napisat odgovora in kliknejo samo like ter s tem izpolnijo svojo ''dolžnost''.

Po moje je tale smiley čisto ok v tej funkciji:
467716-post_slo.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
South, ti ne slediš trendom.
Če nimaš FB, nisi in. Oziroma te sploh ni.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Recimo s tem bi vsak uporabnik vedel, kako zanimiv je dejansko kot pisec, katerim uporabnikom so všeč njegovi posti in ja, na podlagi "lajkov" bi se eventuelno lahko tudi določilo najbolj zanimivega pisca.

Saj imaš smajlije ipd. samo nekaterim nam ni za nabijati postov samo zaradi enega smajlija, kajti tudi meni se zdijo odgovori, ki vsebujejo citat in smejkota "dober post" čisto mimo in nepotrebni.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa bi bila slabost tega "i like" za forum? Kr neki glupi argumenti proti.

Kaj je pa dobra stran? Poleg možnosti ocenjevanja tem, ocenjevanja uporabnika (kar je že itak brez veze) in cele vrste smajlijev?
Če imaš kaj za vprašat, vprašaš, če imaš kaj pametnega za odpisat, odpišeš. Brez nepotrebne navlake, saj gre za forum. Če je na FB še ne pomeni, da je dobro. Briga me, komu je všeč moje pisanje in komu ne. Vsakemu, ki je do sedaj koristilo, je bil sposoben to tudi v par besedah napisat, več ne rabim.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ocenjevanje uporabnikov imamo. Ocenjevanje tem imamo. Ne razumem, čemu bi pripomogle te "fb fore"?