Vse več ljudi zapušča Slovenijo

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
http://24ur.com/novice/slovenija/vse-vec-ljudi-zapusca-slovenijo.html

uf-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kar naj zapuščajo... tam jih bo zmeri več - cena pada.

Pri nas jih bo zmeraj manj - cena raste!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Tukaj bo samo puščava ostala. (kaj imajo še belokranjci, prototip za celo državo)

Cene ni.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Eh, masterr, kaj se sekiraš, idi z njimi, pa bo za državo en strošek manj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
dej to sploh ni res....a mislite da ljudje normalno živijo z 200 eur sociale...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.154
-8.771
113
A si ne bi ti raje iskal fanta, namesto da se ukvarjaš z zadevami, ki jih ne razumeš
confused-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
kaj so te beneli na sloteku? daj spokaj kam drugam srat in jokat. Sicer pa sploh nevem kaj se ubadaš z zadevami, katerih glede na dane možganske zmogljivosti niti pod razno ne moreš razumeti

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Midva s punoc sva tudi že študirala, da ko končam s šolanjem, da greva živet oz. vsaj delat v tujino. Moj cilj je nemčija ali švica, kjer bi lahko začasno živela pri moji sestri in njenemu možu, njen pa avstrija ali švica. Ona ima izšolano višjo medicino, tako da bi oba po vsej verjetnosti brez večjih težav dobila službi.

Problem pa je, da ... ne veš ali bi probal ali ne ... in kakšno življenje s tem izbereš ... postaneš uspešen, ostaneš na istem kot prej, ali pa da prosjačiš okrog za denar ...

Ampak kot sva že velikokrat izsledila, če ne poskušaš, ne boš nikoli vedel.

Tudi sosedje, ki so živeli polek naju, so se izselili v avstrijo, ker je sosed dobil službo nekje v avstriji ... In potem dobiš občutek ... zakaj bi še ostal tu?

Če pogledam s svoje strani ... od doma sem že od svojega 15. leta, od študentskih let vidim družino kakšnih 20x na leto, sestra je v švici, druga živi pri svojem na meji med madžarsko, brat je bolj tak ... pravih kolegov pa nimam od osnovne šole. Ni tistega občutka, kot ga imajo eni, ki živijo s svojimi kolegi od majhnih nog pa vse tja do 30. na primer. Tu v lj, potnam samo par kolegov, ki jim lahko rečem, da so dobri kolegi, med tem, ko so vsi ostali samo znanci, tako da vsaj jaz, ne bi pogrešal prav veliko ljudi.

Statistika američanov pravi, da se vsaj vsak drugi državljan seli najmanj enkrat v svojem življenju.

To, da bi pa šel nekam v ZDA ali pa v Avstralijo živet, pa so trenutno zame samo sanje.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
A si ne bi ti raje iskal fanta, namesto da se ukvarjaš z zadevami, ki jih ne razumeš
confused-1.gif

...ga sploh ne iščem...zaenkrat me ženska zadovoljuje.
tukaj
in tukaj praviš, da te ne zanimajo glih ženske
evil.gif

Namesto, da bi enega mastnega..... malo potegnu. Pa po vseh forumih buzarira.

crazy1.gif
Kaj tebe to briga, kaj sem jaz
bonk.gif

Kaj misliš, da sem jaz taki kot nekateri ge*i, ko bi sam fu*al
stupid-1.gif
, ah fuj, bljek to so sami virusi, če me še ne poznate sem po duši romantik, ampak to dlih tako dobr skrivam, kot mojo usmirjenost, itak pa star sem že dovolj in me en ku*ac briga kaj si drugi mislijo o moji usmirjenosti, nisem pa še nikoli bil v stik z moškim prej z žensko, le kdo bi zastopil mene ane. Sicer pa je tak skoraj noben mi ni všeč, vsi so taki neprivlačni in neromatični, zato raje gledam po ženskah, kjer so ljubeznive in taprave za pogovore, tko lahko istočasno gledam ob spola, to je zmaga, sem pa izjemno občutljiv na vsako besedo, odziv in izražanje, drža telesa....moti me lahko marsikaj, lahko pa mirne duše požrem vse nasprotje., ampak se tudi vse konča.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.154
-8.771
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
sem pa izjemno občutljiv na vsako besedo, odziv in izražanje, drža telesa....moti me lahko marsikaj, lahko pa mirne duše požrem vse nasprotje., ampak se tudi vse konča.
A zato odpiraš take teme
confused-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.618
1.305
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
confused-1.gif

...ga sploh ne iščem...zaenkrat me ženska zadovoljuje.
tukaj
in tukaj praviš, da te ne zanimajo glih ženske
evil.gif

Namesto, da bi enega mastnega..... malo potegnu. Pa po vseh forumih buzarira.

crazy1.gif
Kaj tebe to briga, kaj sem jaz
bonk.gif

Kaj misliš, da sem jaz taki kot nekateri ge*i, ko bi sam fu*al
stupid-1.gif
, ah fuj, bljek to so sami virusi, če me še ne poznate sem po duši romantik, ampak to dlih tako dobr skrivam, kot mojo usmirjenost, itak pa star sem že dovolj in me en ku*ac briga kaj si drugi mislijo o moji usmirjenosti, nisem pa še nikoli bil v stik z moškim prej z žensko, le kdo bi zastopil mene ane. Sicer pa je tak skoraj noben mi ni všeč, vsi so taki neprivlačni in neromatični, zato raje gledam po ženskah, kjer so ljubeznive in taprave za pogovore, tko lahko istočasno gledam ob spola, to je zmaga, sem pa izjemno občutljiv na vsako besedo, odziv in izražanje, drža telesa....moti me lahko marsikaj, lahko pa mirne duše požrem vse nasprotje., ampak se tudi vse konča.

hysterical-1.gif