Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Izgleda da vseeno nimas, ce se noce namestit
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Glej, Tomtom se ne inštalira kot druge aplikacije, po ukazu namesti se kar potuhne - ker je že nameščen. Najlaže preveriš če je že tako, da se s scrollom zapelješ na eno ikono/bližnjico, VEČ -->zamenjaj -->aplikacija -->> potem ti izpiše seznam nameščenih aplikacij. Če je vmes tudi Tomtom, ga izbereš in se obstoječa bližnjica se zamenja s Tomtomovo.

Kodo vpišeš kasneje. Do nje se pride...z nekaj muke
wink-1.gif

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Pozdravljeni,
za kaj mi noče na računalniku inštalirat SE PC Suite, s priloženega cd-a? A je imel kdo podobnih režav?
Lp

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Začne nameščat in na polovici procesa napiše:

"Tega namestitvenega paketa ni bilo mogoče odpreti. Preverite, ali paket obstaja in ali imate dostop do njega. Preverite, ali je to veljaven paket za Windows installer!"

Imam pa Win Xp home, torej bi moralo vse normalno laufat!
Help!

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Kdaj bo test P1i na mobile.si?

Trenutno je P1i še na testiranju, test pa bo spisan potem, ko se telefon/dlančnik vrne. Upam, da bo kmalu.

Sicer pa sem se tudi sam malo poigral s tem ultrasmartmobiledevice-om in moram reči, da je simpatičen, samo počasen pa tudi za znoret!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Cawo, se ti zdi počasen pri npr. pisanju sporočil in ostalih "osnovnih" zadevah ali pri bolj zahtevnemu hendlanju s programi oz. aplikacijami?
Pa s katerim telefonom bi primerjal počasnost?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
pri pisanju sporočil je zelo hiter ... počasnost se opazi pri odpiranju predala s prejetimi ali poslanimi spročili

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tako, in pri odzivu na odklep tipkovnice oziroma pri vstopu v meni, ostalo pa se mi je zdelo hitro, pisanje sporočil, brskanje po imeniku etc...
Počasen napram Symbian OS 9.2 FP1, se pravi najnovejšemu Symbianu S60, ki je resnično dobro odziven. Nekako je P1 hiter ko Symbian S60 prejšnje generacije.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala obema!

Ja, to je edina moja "bremza", da ga ne kupim, ker sem pri N6600 skoraj zgubu živce zaradi počasnosti...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
eh ... meni to sploh ni taka sila ... sem se navadil in se sploh ne obremenjujem s tem ... sej sploh ni tak počasn ... to je telefon ne PC ... tista sekunda čakanja mi sploh ne predstavlja problema

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
Po enem dnevu uporabe lahk rečem da sem s telefonom zelo zadovoljen.
Prepoznavanje pisave mi je zelo všeč in jo dobro prepozna, slike no ja dokaj dobre slike dela ( mam predober fotaoaparat )... aja še glede hitrosti naj povem da je to moj prvi pametni telefon prej imel k700i in k610i no in sedaj p1i
in glede na to da se je tko govoril kako je počasen telefon sem celo presenečen da je kar hiter ( res pa je da še nisem dal nobenega dodatnega programa gor)

sedaj me pa samo zanima
1. ali je koda za wayfinder navigator pri vsakem ista in če je mi lahko kdo pove kakšna je če pa ni pa kje jo najdem?

lp kalimakali

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Kodo za wayfinder imaš na hrbtni strani navodila za wayfinder, zaščiteno s premazom- ki ga spraskaš!

mylaw

Zelenc'
29. avg 2007
3
0
1
Po opravljeni nadgradnji telefona prek SE strani telefon dela 3x hitreje kot prvic ko sem ga prizgal. V menije dostopa zelo hitro, prav tako kamere, sporocil in vsega ostalega. To je prva stvar, ki jo je treba opraviti ko prižgete telefon :D

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
@dex thx res so tam

sedaj me pa nekaj zanima ko sem nameščal ta Wayfinder sem delal kot je treba ko pa je prišlodo tja ko bi moral napisati aktivacijsko kodo in telefonsko številko ter aktivirati sem nekaj tasral in dal puščico nazaj in nato me je kar vrglo na glavni meni in ne morem več priti do tja, kaj naj naredim, pa še to namestil sem na telefon in ne na memory card.

a nagradi se telefon s pc suite ko je bil na CD zraven priložen tam kjer piše "sony ericsson Update Service"

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
>>Po opravljeni nadgradnji telefona prek SE strani telefon dela 3x hitreje kot prvic ko sem ga prizgal. V menije dostopa zelo hitro, prav tako kamere, sporocil in vsega ostalega. To je prva stvar, ki jo je treba opraviti ko prižgete telefon :D

kako pa je s tem po nekaj tedenski uporabi?? je potrebno narediti backup al se vse samo uredi?

bi bil še tako dober pa dodal link do posodobitev, ker meni ne uspe najti
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.