Vse o avtodomih in avtodomarstvu

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.327
552
113
Malo spremljam vanlife na yt... bi rekel, da 90% videov mi predlaga iz uk... Enga električarja sem si zapomnil. Mislim, da je vse prodal. Živi v vw t6 (celo brez dvižne strehe) in potem potuje po uk po gradbiščih in živi v vanu. Zaračuna pa strankam kot, da spi v hotelu:) za hobi pa igrce igra... Potem je neke številke razlagal, da kolk velik prihrani s takim življenjem. Pa je dokaj mlad in kr dobro zgleda model. Čudno, da je sam in da mu paše samkso življenje. Ali pa veliko troši na prijateljicah:)) Že v tavlekem vanu je malo prostora, v ta malem, moraš pa vse delat sede, kuhinja je velikosti kot v Barbie hiški...
Zanimive fetiše imajo nekateri:)

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.496
3.591
113
Eni so pripravljeni velik žrtvovat za video oglede in klike. Pokaže pa itak samo najlepše stvari. V reali je to pasje življenje.

Drug svet je ameriški RV svet, ko živijo v kamperjih kateri se razširijo in si dejansko v stanovanju.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Marxon

Majstr
24. feb 2009
766
394
63
Sam mislim, da za življenje ne potrebujemo veliko. Še naše babice so imele po večini samo za en kufer lastnine, nihče se ni nekaj veliko umival itd... Bolj vidim težavo v higijenskih zadevah, torej kam na WC, ker kakanje v tisti ajmer ni najbolj posrečeno, sploh če kaj napačnega prej poješ.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.059
2.708
113
Danes potrebuješ veliko če želiš/moraš živeti v skupnosti!
Ne vem no, kako ljudje vidijo človeški drek, ko gredo na sprehod v gozd. Za civilizacijo rabiš pa še papir za rit ubrisat neglede na to, kje in kako ga dobiš.
Zadnjič gledal dve zadovoljni ženski, ki sta si v gozdu naredili zajetje vode pri potoku, kjer voda teče kot pijača iz steklenice. Iz betona in zidakov. Med tem jima je 6 oseb postavljalo hiša iz industrijsko narejenih dil. Pa z pivom so nazdravljal.

p.s. se še spomnite tisto, ko so angleški cigani kampiral na njivi, pa jih je lastnik ''ogradil'' z gnojevko?
p.s.II v Novi zelandiji ne smeš kampirat v naravi, če AD ima stranišča notri!