Olagume.Kaj priporočate takšnega neobičajnega a koristnega, da vzamem s sabo za 10dni?
A to je posebnost tega hobija? Prikrito svinganje?Olagume.
Vem za enega, ki je imel 7 jeklenk plina za ogrevanje sabo. Neobičajno, vendar koristno.Kaj priporočate takšnega neobičajnega a koristnega, da vzamem s sabo za 10dni?
Špika ni potrebno rezervirat, saj kakšne gužve sigurno ne bo. Kaj neobičajnega vzet sabo? Vzemi za jest, spit, preoblečt. Fino je imeto kalorifer za gretje, ampak pazi, ker ponekod računajo elektriko po naravi in zna bit precej €€€€. Drugače pa, kot ti je Kalbo rekel, plina ne sme zmanjkati, ker bo hladno....Malo pomoči prosim za začetnika
pri robeti so imeli velik popust za čez praznike, pa sem vzel kombi, da vidim še ta svet)
En kamp sem že rezrviral, da bom vsaj nekam šel
Špik je odprt od 20.12.? Moram rezervirat ali samo pridem? Potrebujem za prvo noč, da se malo spoznam z avtom
Kaj priporočate takšnega neobičajnega a koristnega, da vzamem s sabo za 10dni?
Plan so dolomiti, tako da bodo temp pod nulo verjetno cel dan.
Kak dan bova smučala, kak dan pohod... ideja je, da se premikava na cca 3 dni.
Ja in? Saj še ni novo leto. 30. 12. se vsipajo tisti z rezervacijami.
Sicer ni pomoč pri nakupu prikolice, so pa informacije iz prve roke v povezavi s slovensko pavšalistično sceno:
1: ko se za vikend odpelješ dol, je gužva. Sploh kaki petki so katastrofa, stoječa kolona do morja. Ko greš v nedeljo nazaj, je spet gužva.
2: slovenski pavšalistični kampi so katastrofa. Lahko, da obstaja kakšna svetla izjema, samo je jaz ne poznam. Mi imamo prikolico v Fiesi. Kamp je zanemarjen. WCi so v okvari, tuši tudi, cel sanitarni del bi bil že 20 let nazaj za podret. Poleti je miljon komarjev. Je pa vsaj relativno poceni. Pa za slovenske razmere relativno ok plaža / morje.
3: pride sosed s pivskimi kolegi dol za vikend pa se lahko posloviš od mirnega preživljanja kakršnegakoli dopusta dol. Z malo sreče se najboljši pridejo sredi noči poscat pred tvojo prikolico. Ne mislit, da so to kakšni posebno redki dogodki, omejeni na naš kamp. Enkrat je en pijan čeh spal v našem baldahinu, očitno se je izgubil.
4: pa še glede prikolice. Če boš dal 10 jurjev zanjo, bo itak najboljša in najnovejša v kampu. Naši pavšalistični kampi so muzej na prostem.