Ja, tako sem si tudi predstavljal. Pa mi je že s staro tako čudno delovalo, da ko telefon odklenem in ga prislonim k POSu, spet zapiska in se spet pojavi gui za odklepanje (biometrika), potem pa ponovi postopek in v drugo je ponavadi šlo. Samo je res tečno.Če imaš tako, bi ti moralo delati. Tudi spodnja opcija je lahko vključene in ne bi smela motiti.
Zaenkrat ja, plačujem praktično vse s to kombinacijo. No vsaj do včeraj zvečer še nisem imel težav, ko sem nazadnje plačal (gorivo na Petrolu).A komu se delujo Curve v povezavi za Crypto.com... meni je zacelo zavracati 1.4.?
Tudi jaz sem včeraj normalno plačeval.A komu se delujo Curve v povezavi za Crypto.com... meni je zacelo zavracati 1.4.?
Morda bi tudi koristilo, če bi pobrisal cache od Curve aplikacije. Meni je to že pomagalo, ko mi ga je sralo.Ja, tako sem si tudi predstavljal. Pa mi je že s staro tako čudno delovalo, da ko telefon odklenem in ga prislonim k POSu, spet zapiska in se spet pojavi gui za odklepanje (biometrika), potem pa ponovi postopek in v drugo je ponavadi šlo. Samo je res tečno.
Bom videl če bo kaj bolje brez te nastavitve.
Za email ne vem, katerega si vpisal. Curve sprejme tudi SLO debetne kartice. Mora imeti omogočena spletna plačila in gor mora bit 2 EURa za verifikacijo.Pozdravljeni,
danes sem si naložil Curve pay. Prva težava je v tem, da ne morem verificirati svojega maila. Javi napako. Druga težava je v tem, da ne morem povezati s Curve svoje slovenske debetne Mastercard. V čem naj bi bila težava? Uporabljam Samsung S21 5g. Hvala lepa.
S svojo Mastercard brez problema opravljam spletne nakupe in na računu je tudi dovolj denarja, tako da ne vem v čem bi bil problem. Ali bi lahko bila težava v tem, da sem enkrat že imel app Curve nameščeno na telefonu in tudi že dobil kartico, a sem potem račun zaprl, ker se kartice ni dalo uporabljati v povezavi s google pay? Vsak pomoč je dobrodošla. Hvala lepa.Za email ne vem, katerega si vpisal. Curve sprejme tudi SLO debetne kartice. Mora imeti omogočena spletna plačila in gor mora bit 2 EURa za verifikacijo.
Evo, da potrdim. Ko sem ponovno namestil tudi curve aplikacijo, je začelo delati kot mora - po mojem mnenju. Nekako tako kot prej gpay, tako da ga sedaj po novem niti ne pogrešamČe imaš tako, bi ti moralo delati. Tudi spodnja opcija je lahko vključene in ne bi smela motiti.
Reinstal probaj.Po 1.maju, mi curve v povezavi z garmin pay ne dela, so kake izkusnje s tem, -do sedaj je delovalo brez problemov.
Glede na to, da app nima nič s samim plačevanjem preko Garmin Paya, dvomim, da bo vplivalo na karkoli. Kvečemu lahko proba kartico odstranit in ponovno dodat v Garmin Pay Wallet, če je res problem samo Garmin Pay.Reinstal probaj.
Mislim da ni problemo v garmin pay, na uri mi lepo omogoči plačevanje, potem pa pos terminal zablokira, 2x so ga celo resetirali, ali pa zavrne plačilo. App ponovno naložen, nimam idej.Glede na to, da app nima nič s samim plačevanjem preko Garmin Paya, dvomim, da bo vplivalo na karkoli. Kvečemu lahko proba kartico odstranit in ponovno dodat v Garmin Pay Wallet, če je res problem samo Garmin Pay.