Pozdravljeni. Tudi sam se zanimam za Curve in imam ob tem dve vprašanji. Ali se da v Curve dodati Mbills mastercard, da deluje Apple pay? Potem pa imam vprašanje še glede registacije, ker želi, da uploadam sliko dokumenta. Ali je to na novo? Ker nekje sem namreč zasledil, da naj to ne bi bilo potrebno.
Hvala za odgovore.
Znotraj N26 mora delat. A spletna plačila imaš omogočena na N26?
mBills deluje preko Curve na Apple Pay. Ne rabiš uploadat nobenega dokumenta, niti ne rabiš to prijaviti FURS-u.
Če želiš dobiti 5 funtov nagrade (s tem omogočiš 5 funtov tudi meni) vnesi kodo XTLRL
Potem sem očitno nekaj zašuštral. Zagnal sem aplikacijo in dodal email naslov. Potem so mi poslali na email nek magic link, ko ga kliknem me vrže v aplikacijo in pri naslednjem koraku piše " wee need to verify your identity". In vsakič, ko ponovno zaženem aplikacijo, me vrže v ta korak.
Uploadaš sliko osebne izkaznice. Kje je težava?Potem sem očitno nekaj zašuštral. Zagnal sem aplikacijo in dodal email naslov. Potem so mi poslali na email nek magic link, ko ga kliknem me vrže v aplikacijo in pri naslednjem koraku piše " wee need to verify your identity". In vsakič, ko ponovno zaženem aplikacijo, me vrže v ta korak.
Tudi meni. Sem še enkrat instaliral.Tudi meni, je ze nazaj (instaliral apk).
A ni taprava?Glih danes dubu Revolutovo MC. Za zdaj bo kar v predalu...