vse kar ste si vedno želeli napisati Slovenetu

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Da ne bom slučajno koga zgrešila ane, mislim a bi bilo kej narobe, če bi imel možakar kaj več sreče................(cenzura)?

majč

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
ma tam okol vse poznam, ni da ni.
mene tudi poznas
sprasujem se.gif

mislim da ne
ne-ne-1.gif
,
in prav to je najvecji razlog za obisk
pozdrav.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Jaz pa sem Sloveneta spoznal pa je čist kull dečko. Res, da je v RL malo bolj tihe narave ampak se zna tudi razgovoriti.

Jaz bi samo še dodal......pa iz zmenka se odpelte pred njim......ker model vozi po omejitvah....upam si stavit da ročne v ovinku v življenju ni še zategnu
evil.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Pa saj ni s tim nič narobe, fsaj avto ziher celi ostane. Jaz teliček se pa ravno zaj za vikend malo frajerja špilam pa mi je ratalo že v prvem ovinku tak cuknit, da je celi avto zatrokiral pa te ga je samo še vun neslo tam v skidani sneg ob bajti. Smo ga štirje mogli dve uri vun odkopavati, pa fsi sosedi so to vidli pa se smejali. Bojo me zaj ziher še celo zimo špikali zaradi tega ...

Za zmirom vaš, Batate

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Jaz bi samo še dodal......pa iz zmenka se odpelte pred njim......ker model vozi po omejitvah....upam si stavit da ročne v ovinku v življenju ni še zategnu
evil.gif

Čist mirno lahko staviš, boš ziher stavo dobil. Pri meni je ročna za speljevanje v klanec in zavarovanje vozila pred kakim neželenim premikom.

Glede vožnje po omejitvah pa lohk rečem, da je to mal poklicne deformacije iz prejšnje službe, kjer sem se ukvarjal z zadevami, kjer je varnost delovanja ključna.

@all: je pa zanimivo bit par dni zvezda BMS. Me pa zanima koliko ZS-jev bo priletelo, kjer se bo vidlo kolik so določene besede padle na plodna tla
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah, js bom pa kr šla v žreb. Itak sm po besedah Stieberja taka, da bom lohk happy če me bo Slovenet sploh izvolil pogledat...

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Pa dajte babnce, naj se ena žrtvuje v dobro foruma...

Jaz se tudi s tem strinjam. Naj se ena opogumi, mu ga lepo potegne (saj bo hitro konec) in stvar bo rešena. Garantirano si bo junakinjo zapomnil za vse večne čase
smile-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne bi si mislil, da uporabnice alterja dajo tolko na fizični izgled ... kaj pa srce in IQ ?
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
ne...sej izgled ni vse...ampak sori slovenet je pa razred zase

Piki, če tebi ni ok, to ne pomeni, da tudi drugim ni.
Statistika bo vedno na njegovi strani
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: