Citat:
Uporabnik karantanka pravi:Lej sej mene načeloma tud ne motijo grde kombinacije barv DOKLER to ne gledam iz moje hiše. Me prav zanima če bi bil še tako glasen če bi ti sosed naredil eno ogabno kombinacijo barv in ti bi moral to vsak dan gledati. Morda pa imaš sam grdo fasado pa zato zdaj tako zagovarjaš to, ne vem ugibam, ker drugače ne morem razumet kako to, da te taka grdobija prav nič ne moti.
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
ksz
Lool
@karantanka wtf? Da cela ulica zbira meni barvo fasade, ja valda, potem naj dajo še denar!
Poserjem se na to, če je komu všeč moja fasada ali ni, saj je na moji hiši in jaz sem jo plačal!
p.s. moja ni izstopajoča!
Lastnik te hiše je bil prej nogometaš Popivoda, zato je gor na dimniku številka in žoga.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Obvezno je za videt eno hišo na cesti med Medvodami in Vikrčem, nevem kaj je tam, Pirniče?
No, ena hiša ima temno modro-vijolično fasado!!!, pa še ene reliefe fuzbal žog gor.
Lahko njim, ki so ves dan skriti znotraj te grdobije, kaj pa sosedje ki to vsak dan gledajo skozi okno, pa vozniki ki jim postane slabo ob pogledu...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men ste pa bedni tisti, ki gledate samo nase
mi smo hotl met rumeno fasado, pa smo pokazal sosedom
pa smo delal omete s silosom. je soseda rekla to bo prašil, delavc je potrdit, so silos drug dan odpelal pa prpelal zaklje
za vsako stavr sem vprašal sosede, če ne drugega vsaj iz vljudnosti.
tut na vsak piknik jih povabim. če pridejo pridejo, če ne, pa ne morje, nimajo obraza težit zarad glasnosti, dišav pečenja itd.
jest grem rad na vrt v gatah, rečem sosedi živjo, ne pa da sem v slabih odnosih, se skrivam, k pa fuknem s strehe pa prosim boga, da mi da dobrega soseda.
itak pa vssakemu svoje
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
A ma kdo sliko tistega kranjskega zaselka/odpada, kjer je vsaka hiša drugačna?
Po posnetkih sodeč je ulica pravi smeh...