To rabiš za okras ali za sedet?
To kar si napisal je res ,res je pa , da to so podrobnosti ki nekega povprečnega kupca ne zanimajo. Po tem razmišljanju ne smeš kupiti nič.MA dostikrat ni toliko pomemben les, kakor so pomembni spoji, kakšna je lazura in kako je rezan (kam so vlakna obrnjena in kako ga bo krivilo).
Namigujena to, da je taka klop bolj okrasne narave. Neke trdnosti ni za pričakovat. Bo bolj vigivagiNi mi čisto jasno , kaj namiguješ...
Za svoje vem, ker sem sam izdelalTo kar si napisal je res ,res je pa , da to so podrobnosti ki nekega povprečnega kupca ne zanimajo. Po tem razmišljanju ne smeš kupiti nič.
Me zanima če za svoje izdelke doma veš točne podatke...
Pričakujem pa tudi ne, da bo klop zdržala sto let...Čeprav ob kup pogojev tudi celo možno.
Lp
Potem se da i z vsake stvari doktorirat... Kuhinje imaš tudi od 200 do 50.000 evrov. Pa sem videl kuhinjo za 500 evrov staro 10 let kot novo.ne vem kdo je tukaj doktoriral iz znanosti. Jaz sem ti samo komentiral tvojo trditev in odgovoril na tvoje vprašanje.
Je pa res kar sem sam v trgovinah videl in kakšno je bilo čez 5 let je res bilo bolj trhlo. Primarni problem je bil, da je bil les surov ali z napačno lazuro premazan. Če bi bilo bolj masivno bi dlje držalo a bi s časom tudi prehitro šlo.
V razmislek: dobra lazura stane cca 15€/l, kje je še primer. Po navadi delaš s tremi različnimi kantami (primer, tankoslojna, debeloslojna lazura). Zdaj pa preračunaj kje so šparali.
Tako je..Pa saj ne bo zgnila..Dejansko bo pod streho. Tudi prejšnje sem se prej naveličal kot da bi zgnila...dobr, pa tud če po petih letih zgnije, jo brez slabega občutka sežagaš in jo porabiš za spominski piknik.