Ne vem, kaj je tak problem glede VIN št... Sam sem jo BP dobil in preveri na uradnem servisu. Mene ni zanimalo, koliko je lastnik star in kaj je jedel prejšnji dan, temveč le in samo servisi ter morebitne okvare/popravila. Pa avto je bil pripeljan sem iz Belgije. Zdej me pa res zanima, kaj mi pomaga belgijski naslov lastnika???? Kupljen preko dražbe, pripeljan sem in registriran. In to z magičnimi 140 000 kilometri, ki so resnični oz. realni. Podatki iz servisne štimajo s tistimi iz elektronske knjige. Diler (ja, ne boste verjel) je dal na mizo ceno, s katero ja avto kupil na dražbi, vse slike pred nakupom, opis prask na avtu, izpisek elektronske servisne, strinjal se je, da se avto pelje pogledat kamorkoli... Je pa res, da lahko veliko narediš sam, da nisi nategnjen... Že če je problem VIN dobit se samo obrnem.... Potem pa kake "pogrešane" servisne, neujemanje servisev z listki ipd... Še to... po dveh dneh mi je prenehala delovat ob volanska ročica... BP jo je zamenjal z novo (račun, bil prisoten pri montaži). Brez teženja in problemov... Tko da se najdejo pošteni handlerji. Samo jih je pa treba poiskat.. Pa či te je tisti avto pri sosedovem šmuglarju, ki ima stalno probleme s strankami še tako všeč :-D