Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam lepo zbirko jugoslovanskih znamk, nekaj tudi iz SHS. Zanima me če obstaja kje kak cenilec v Mb, ki bi lahko mojo zbirko znamk ocenil. Znamk je cca. 200 različnih jugoslovanskih.
Citat: Uporabnik Egonislaw pravi:
Imam lepo zbirko jugoslovanskih znamk, nekaj tudi iz SHS. Zanima me če obstaja kje kak cenilec v Mb, ki bi lahko mojo zbirko znamk ocenil. Znamk je cca. 200 različnih jugoslovanskih.
Ponavadi se to prodaja na sejmih, v Ljubljani je tak sejem Collecta na GR, kjer se zberejo zbiratelji (letos bo od 27. do 29. marca). Tam boš našel ljudi, ki znajo oceniti in tudi kupiti.
Citat: Uporabnik BuDi pravi:
SHS znajo biti precej vredne, odvisno katera.
Sicer pa je vrednost znamk trenutno načeloma na zgodovinskem podnu, ker ljudi to ne zanima več.
Najverjetneje malo. Gledal na hitro po katalogu, sicer iz 2008. Še kataloške cene so za shs znamke po 20 ali 50 centov. Pomeni da so realne cene par centov za znamko tudi lahko. Seveda če nimaš kaj specjalnega. Pa še to odvisno od ohranjenosti znamke in lima, žigosanosti, etc.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.