Vrbinc

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Zgleda sicer dobro, samo ko mi k brancinu kdo pokne korenje pa karfijolo iz zmrzovalnika, pa tudi močno pade rejting.

Turističnimenikjerkoli.press

Tudi meni se je oko ustavilo na zmrznjeni zelenjavi ja...
 

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Zgleda sicer dobro, samo ko mi k brancinu kdo pokne korenje pa karfijolo iz zmrzovalnika, pa tudi močno pade rejting.

Morda je pa sveze ? Saj se dobi kadarkoli na trznici oz. v trgovini. Mene bolj moti da stalno tlacijo tisti zos zraven ... je pa vsaj videti, da jim je uspelo normalno speci krompir, brez da bi ga zazgali, za razliko od kaksnih takih cepcev, kot so tisti pri Brezovici kmalu za izvozom na desni.
 

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Zgleda sicer dobro, samo ko mi k brancinu kdo pokne korenje pa karfijolo iz zmrzovalnika, pa tudi močno pade rejting.
glede na to, kolk svežih in dobrih rib se po gostilnah je, je tale tvoja pripomba o zelenjavi, kr neki....
bonk.gif


rajš jem zmrznjeno zelenjavo, kot pa staro ribo iz ribogojnice, da o školjkah polnih peska in smrdečih rakih ne govorim....
 

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
porcijo kalamarov, poje ena oseba.....kilo dvesto težko ribo pojesta dve lačni osebi....pa če upoštevaš še dve predjedi in res ogromno robe okrog ribe....

ljudje, jest res ne vem kolk vi pojeste....
bonk.gif
 

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
sir pa kozice so predjed....lignji so samostojna porcija...riba je pa, pač kilska riba z prilogo....

glej, hrane je blo res velik....
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.782
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Se pravi da tisto kar je na krožnikih ste pojedli. Očitno bolj mal jeste, nič zato, bi pa dodal da ko grem ven jesti ne rabim zelenjavnih prilog in krompirja saj sem prišel jest ribo ali meso!
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja pa dobro no... kaj d.r.kate človeka.
Lepo je napisal, da je za 3-4 za najest.

Porcija žar kalamarov pomeni v gostilni 7-8 kom + lovke, tu jih je na talerju enih 13-14 kom, riba 1,2 kG, pečena recimo 1KG s prilogami je dovolj za dva. Poleg tega so bile še kozice in sir na žaru. Za moje pojme vrh glave in čisto korektne porcije.

Potemtakem si vi, ki toliko pojeste, v oštariji naročite 1/2 praseta al kaj?
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.782
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Nihče ne d... . Hotel sem povedati če bi bili mal boljši jedci in bi se zmrdovali nad zelenjavo, se ne bi nasitili.Me pa zanima ali ti ko naročiš mesni krožnik, pričakuješ da se naješ od mesa ali zelenjave? Pa ne gre se za to gostilno, govorim splošno
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nikoli ne naročam "plat", ampak samostojne jedi. O mojem pogledu na "plate", pa naj bodo ribje ali mesne, sem že pisal pred časom.
 

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Sori samo men zato da zgleda poln krožnik k brancinu ne rab Spar korenčka pa karfijole dajat.

Ne leti nate nič osebnega, pa vendar gostinci v želji po tako zelo velikih porcijah in mišljenju da mora bit krožni poln, velikokrat posegajo po poceni polnilu, kar koreje pa karfijola definitivno sta.

Ponavadi je pika na i to, da se ti lepo zapečeno ribo pokne zraven slabo odcejene tovrstne zelenjave.

In če naročim ribo, naj bo riba.

Ko se mi zahoče korenčka, pa grem doma na vrt, pa ga glodam.
 

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
se strinjam, okusi so različni....meni paše še kej priloge okrog, zato sem pa napisal da sem bil zadooljen...
cheer.gif
 

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Sori samo men zato da zgleda poln krožnik k brancinu ne rab Spar korenčka pa karfijole dajat.

Ne leti nate nič osebnega, pa vendar gostinci v želji po tako zelo velikih porcijah in mišljenju da mora bit krožni poln, velikokrat posegajo po poceni polnilu, kar koreje pa karfijola definitivno sta.

Ponavadi je pika na i to, da se ti lepo zapečeno ribo pokne zraven slabo odcejene tovrstne zelenjave.

In če naročim ribo, naj bo riba.

Ko se mi zahoče korenčka, pa grem doma na vrt, pa ga glodam.

To mi je všeč, da iz ene slike delate celo znanost. Avtor je šel dejansko tja in pohvalil. Pejd pa še ti, poslikaj in napiši komentar. Dokler pa ne probaš, je pa brezpredmetno nabijanje!
 

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Lej mini, tole je forum, kjer lahko pač komentiramo, in to počnemo.

To da je šel avtor tja in je pohvalil, je pohvalno, ne vem pa ob kaj se ti spotikaš.

Znanosti ni nobene, sploh pa ne iz slike. Gre pač na komentar ponudbe omenjene gostilne, ki je drugače pohvaljena, hvala bogu, in bo itak na ta konto dobila kakšnega gosta več, mogoče tudi mene.

In še to, če nehamo komentirat, lahko alter zapre vrata. Tvojih brezpredmetnih postov pa tudi nimam it časa iskat, jih je pa verjetno kar nekaj. Pa mojih verjetno tudi. Torej?
 

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
hej majstore, ne se razburjat
grin1.gif


hotla sam sam rečt, da je noro ocenjevat okus po sliki.
grin1.gif
 

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ne ne ne, nč razburjanja da se razumemo (je bil šiht že bl pr konc)
cheer.gif


Okusa nism ocenjeval, moti me pa že napisano, da se ne ponavljam. Zgleda mi zelo okusno, vse, motijo edino priloge, ki odstopajo od morskih navad
redface-1.gif
.