Barvica ima trenutno drugo delo...bom odgovorila jutri...ko bom spet v....#barvica je sprovocira - ker nima kaj delat.
potem je pa vse tiho!
Barvica ima trenutno drugo delo...bom odgovorila jutri...ko bom spet v....#barvica je sprovocira - ker nima kaj delat.
potem je pa vse tiho!
Kako da ne??Evo, še ena tema, ki je brez slik brezpredmetna. Podobno, kot balkon brez rož in ženska brez jošk.
Aja, jaz ne bom lepil, se nimam s čim pohvalit.
Ajajaj...#barvica.
Daj se opiši po sistemu, ki so ga dali tile alteraši pred mano!
Lej, bodi iskrena!
Debeli gležnji odpadejoAjajaj...
Generacija X
Rjavi lasje....
Joške o.k, še niso na jugu...
Tačke so 38/39 odvisno od štiklov...
Višina, no ja nisem meter čevap, cca 170...
Obline so...
To je to....
Kakšni debeli gležnji?? A imaš slučajno kakšen foot fetisch???Debeli gležnji odpadejo
Tja, skrbim za svoje tačke, razen, če te moti da sem "National treasure" zaradi dodanega titana v gležnju ...Pozabil si grdo peto in predolge ali prekratke prste....
Lepa ženska stopala so vedno in.Kakšni debeli gležnji?? A imaš slučajno kakšen foot fetisch???
Se pravi, jih šteješ nekje med 43 in 58? Kako je lahko številka nog odvisna od štiklov?Ajajaj...
Generacija X
Rjavi lasje....
Obline so...
To je to....
IUUUU, bljak...Lepa ženska stopala so vedno in.
Mogoče kaj takega visi na tvojem balkonu?
tu gor so bolj vizualni, fotke ni?Ajajaj...
Generacija X
Rjavi lasje....
Obline so...
To je to....
Ne... Generacija X je od leta 1966 do 1980, za kakšno leto si mim pihnil, sem sredinska generacija x pa računaj...Se pravi, jih šteješ nekje med 43 in 58? Kako je lahko številka nog odvisna od štiklov?
Nepismena si ti. Naštela si: Brazilke, tangice, boxarice...A si ti nepismen, lepo piše da tega pri nas NI
Po domače povedano so generacija X zmortizirane babure. Večina jih je tik pred generalno, saj že malce pušča olje. Takim štikli nič več ne pomagajo in zaradi mene lahko nosijo tudi pancerje.Ne... Generacija X je od leta 1966 do 1980, za kakšno leto si mim pihnil, sem sredinska generacija x pa računaj...
Štikli pa.... čisto odvisno od modela, če so bolj ozki so 39, logiš a ne??
Samo ti si pa res očitno nepismena. In koliko je to! Od 43 do 57. Se pravi si stara 50. Halo. Aja saj res vam ženščam ta matematika ne gre najbolj od glave, vedno se pomladite za par let in vedno imate par 10kg manj kot v resnici.Ne... Generacija X je od leta 1966 do 1980, za kakšno leto si mim pihnil, sem sredinska generacija x pa računaj...
Štikli pa.... čisto odvisno od modela, če so bolj ozki so 39, logiš a ne??
Tja,.... pa da tebe vidimo, z beer bauchom in pleško.... pa ne smeš se pri teh letih sliniti po mladih puncah,.... a si rahlo v pedo... vode zašel??Po domače povedano so generacija X zmortizirane babure. Večina jih je tik pred generalno, saj že malce pušča olje. Takim štikli nič več ne pomagajo in zaradi mene lahko nosijo tudi pancerje.
Jaz se slinim po mladih puncah? Kje pa si to videla? Če imaš sebe za mlado, super.Tja,.... pa da tebe vidimo, z beer bauchom in pleško.... pa ne smeš se pri teh letih sliniti po mladih puncah,.... a si rahlo v pedo... vode zašel??
Kar se tiče let... so pa samo številka....