Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
aham 2005 letnik, pa še to brez DDVja... kaj bomo zdaj.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
aja vidim za tsitega V8 je pa 2006, milijon prevoženih za ta letnik, pa nima ddv, pa smo spet tam, pa pride ze kr realna cena...
sem prvo mislil da je 2008.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja mas prav,se,sicer pa mislim da se je to razmahnilo v zadnje pol leta...ker leto nazaj ko sem sam gledal volverje so tudi v DE bili dragi..očitno mal krize s temi avti...
z ašpekulativni nakup in potem preprodaja naprej bi kr bil, vprašanje pa ce bi ga pri nas sploh prodal, se tud bolj malo vse skup prodaja....
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
No, če ti firbčnost ne da spati... Poglej še tole švedsko stran, kjer fantje pravijo, da se da dobit še ugodneje kot na mobile.de
http://www.bytbil.com/
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Nope. So to kar realne cene... MOj kolega ga je iz belgije pripeljal pred pol leta. Mislim, da za letnik 2007 v belgiji plačal 14K. Več pa ford itak ni vreden
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Se dobr da je kdo povedu kako se spremeni v Anglescino
Ampak OK.
Citat:
Nasplošno je rabljen S80 V8 cenejši od rabljenega S80 D5. Poraba pa je vsekakor neprimerno višja. Ampak samo enkrat se živi. Če želiš imet V8, potem je to edinstvena priložnost da si jo privoščiš.
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Za spremembo jezika je potrebno obiskati pooblaščenca. Ki te olajša za znesek, primeren avtu