Volitve 2011 - anketa

Koga nameravate voliti v nedeljo na predčasnih parlamentarnih volitvah ?

• Skupaj glasov
    200
  • Glasovanje je zaprto .

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Ker se volitve zelo hitro približujejo je čas, da tudi na alterju naredimo zadnjo anketo in ugotovimo kdo so naši favoriti. Prosim če pozabite na svoje alterje in oddate samo en glas, da bo rezultat čim bolj realen
smile-1.gif

Pa da vidimo:

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem oddal za Viranta kot vedno in le 1x. Ali je celo možno na isti IP tu imeti več prijav?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, da sta že dva izbrala NSi, ko pa vemo, da imao na forumu samo enega, ki ima to nalogo. Očitno bi morala administracija preveriti prijave v zadnjem času.

I

Izbrisan uporabnik #488

Aha, torej vemo v čem bo problem pri anketi. Ker imamo na forume aktiviste iz SDS in NSi. Saj jaz tudi mislim tako, ker nek normalen človek ne more SDS volit. Do sedaj se še noben ni izpostavil na forumu, da bo podprl Janšo.

I

Izbrisan uporabnik #488

V 30. letih prejšnjega stoletja v eni državi je bilo podbno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A lahk vsaj kakšno uro po odprtju počakaš s teženjem? Tema je že zdaj direkt za v kanto!

Me pa veseli, da ima Virant vsaj na alterju več glasov kot Ja+Ja skupaj. Vsaj zaenkrat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj je finale, je treba rešit, kar se še da, po nedelji pa bom dal mir.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.229
11.254
113
janšo bom podprl, pa ne da bi mu slepo zaupal, ampak drugim še manj, ZJ pa seveda najmanj. Virant bo dober za kakšnega ministra, za mandatarja pa zagotovo ne.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.229
11.254
113
sramujejo se ga, končno...

sploh včeraj videl tiste prispevke iz litije :S hm sej človeka sploh ne razumeš kaj govori :S, na TVju se vsaj malo potrudi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tudi jaz bom dal glas Janši. Sem bil na začetku za Viranta, nato pa opazil nekatere njegove kandidate za ministra (recimo tisto čarovnico za zdravstvo) in sem se odločil, da bi bilo fino, da Virant dobi nekatera ministrstva (javno upravo, mnz, pravosodje) ostalih pač ne.

superfly

Majstr
12. feb 2008
921
290
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
... ker nek normalen človek ne more SDS volit.
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
se pravi da v ponedeljek 60% slovencev ne bo normalnih
smile-1.gif
ne bluzi

Še en ki vidi dvojno, al pa mu procenti delajo resne probleme... A vam je Janša res tako zameglil vid/um (pick one)? Čisto mimogrede - preljubljeni vodja kotira na cc 30 %.

Moj glas dobi antifašist.

I

Izbrisan uporabnik #488

Urška je še najboljše kar ima Janša.

Vidim pa 32, da je že cela tvoja familija glasovala v tej anketi.