Vojska in policija urita skrajne desničarje?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
http://24ur.com/novice/slovenija/sodelovanje-v-skrajnih-skupinah-pri-nas-ni-nezakonito.html

Svašta v tej deželi.
crazy1.gif
Nisem vedel, da druženje policistov in vojakov z ekstremističnimi skupinami ni prepovedano.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kako nisi vedel? Glede na to, da imamo v Sloveniji še vedno postavljene kipe komunističnemu diktatorju in njegovim hlapcem, bi bilo skrajno čudno, če bi sankcionirali drugi ekstrem. Če mene vprašaš, je treba prepovedati vse. 'Egalitarno'.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
"Tuje obvescevalne sluzbe"? Samo ene se "spomnim", ki je verjetno bila vir. In obenem ima toliko putra na glavi z urjenjem svojih takih in drugacnih skrajnezev in agent-provokatorjev, da ji to verjetno konkurenco dela.
grims-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kako nisi vedel? Glede na to, da imamo v Sloveniji še vedno postavljene kipe komunističnemu diktatorju in njegovim hlapcem, bi bilo skrajno čudno, če bi sankcionirali drugi ekstrem. Če mene vprašaš, je treba prepovedati vse. 'Egalitarno'.

Kaj imajo postavljeni kipi, ki stojijo že 50 let s tem, da policija in vojska trenutno uri desničarske skrajneže?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kako folk nima drugega dela, kot se skoz ukvarjat s to fuk.njeno politiko in temi glupimi ideološkimi idejami???

to mi sploh ni jasno?!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.283
113
blizu močvirne prestolnice
Kako so nekateri pametni, tukaj pametujejo v resnici so n... saj dopuščajo da jim največji sovražniki j.... sorodstvo, celo zapirajo v omare oni pa nič
Glede skrajnih desničarjev le to, koliko so jih oni pobili, koliko pa anarhisti in levičarji?

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Saj ne urita. Samo ti si funkcionalno nepismen. Poanta je to, da se v Slo pač tolerira leve in desne skrajneže, torej ljubitelje tita in stalina na eni, ter adolfa na drugi strani. In nadvse smešno se mi zdi, da marsikomu privre steklina na plano samo ob enem polu, drugemu pa aplavdira.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Saj ne urita. Samo ti si funkcionalno nepismen. Poanta je to, da se v Slo pač tolerira leve in desne skrajneže, torej ljubitelje tita in stalina na eni, ter adolfa na drugi strani. In nadvse smešno se mi zdi, da marsikomu privre steklina na plano samo ob enem polu, drugemu pa aplavdira.

Potem jih pa se politika malo nafutra, pa je folk cisto zmesan in v letu 45'.

P.S: Ce so tile skini radikalna desnica...kdo pri nas je pa predstavnik radikalne levice?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.283
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Potem jih pa se politika malo nafutra, pa je folk cisto zmesan in v letu 45'.

P.S: Ce so tile skini radikalna desnica...kdo pri nas je pa predstavnik radikalne levice?

Ne vem če so glih skini, kar se tiče levice imaš odgovor na dlani, LDS, Zares,FDV, Kučan..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kako so nekateri pametni, tukaj pametujejo v resnici so n... saj dopuščajo da jim največji sovražniki j.... sorodstvo, celo zapirajo v omare oni pa nič
Glede skrajnih desničarjev le to, koliko so jih oni pobili, koliko pa anarhisti in levičarji?

Anarhistične in Levičarske skupine niso ubile 5% ljudi ki jih je Breivik ubil sam. Da ne govorimo koliko umorov naredijo skini v Rusiji