Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.670
-4.279
113
Sodelovali so že, niso pa hoteli v NATO, še lastni narod ni bil za NATO, dokler se ni začela vojna v UA.

Saj ste se užigali, kako lahko jih lahko sprejemejo v NATO brez referenduma....itd. Smo že pozabili, kdo je o tem jokal?
So bili oboje že prej z obema nogama v Natu - tako kot tudi ukrajina, samo uradno še ne.
Kako je s podporo lastnega naroda se pa vidi, kako niso imeli jajc izpeljat referenduma.

Podkupiš predsednico, ona podpiše, mi pa kako se je Finska odločila, ne kako se je predsednica odločila.
In ko bo Zelenski podpisal predajo kakega ozemlja rusom, a boš tudi pisal: ukrajina se je odločila Krim vrniti Rusom, al kako?
Se pa ne strinjam, da so oboje izpolnjevali pogoje. Finska jih sigurno ni. Je bila zavezana nevtralnosti tako kot Avstrija.

Kdo je jokal ???? Pa kaj imamo mi od tega, da sta Švedska in Finska v Natu, razen da je zaradi bližine in daljše meje, možnost konflikta med natom in Rusijo sedak mnogo večja? No saj zato bomo več kot podvojili vojaške proračune iz 2% na 5%.
Pozabljaš pa da je tale vojna (širjenje nata) zelo zbližala Kitajsko in Rusijo, kar močno škoduje zahodu in ogroža primat zda.

Mislim da je na vsa ta popuščanja Trumpa Putinu, potrebo po končanju vojne (in poraza ukrajine) treba gledat skozi oči zbliževanja rusije in Kitajske, kar je zahodu veliko pomembnejša grožnja, kot pa koristi od neke ukrajine, ali vstopa dveh držav v nato. Ne pa skozi očala, kako je trump ruski agent LOL

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.479
1.491
113
Prihodnost je svetla!

Ukraine_future.png

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Clancy

Majstr
20. avg 2007
845
405
63
Vsa čast Macronu. Se ne čudim, da je trn v peti rusofilom, ko berem komentarje na 24ur.

Trump pa ne vem, če je tak lažnivec, ali je pa tak idiot, ki nima pojma o ničemer.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.993
2.336
113
Saj je prav, zakaj bi se morali bati Trumpa, povedat direkt v faco in to je to. Pred leti(2016 in 2019) je Putin javno povedal, da je Trump klovn.