baltiki... Toliko več dajo ali imajo kafe tak poceni ?
največ izkušenj imajo z rusi
baltiki... Toliko več dajo ali imajo kafe tak poceni ?
Celo giht sam priznava da ga sankcije močno bolijo
in kdo pije drogo oz kavo? zarad mene je lahko 200Ko nase rusofilcke zaboli strosek 1 kave na mesec. Mirsi, snecer in ostali tovarisi, mora bit zajebano zivljenje k te 2 evra vec na mesec tolk zjebejo. Alter, a zacnemo zbirat zamaske za te zgube?
Poglej priponko 94369
Toraj predlagaš da te damo na ignore? Nisi še tako daleč.A ste sposobni neko debato tu peljat brez trolov? Njih ne zanima ali imajo prav ali ne, pomembno jim je da vsi odgovarjate na njihove objave. Če bi jih vsi dali na ignore bi preprosto odšli. Na MMC recimo.
in kdo pije drogo oz kavo? zarad mene je lahko 200
in kdo pije drogo oz kavo? zarad mene je lahko 200
vse je preveč, kar damo ukrajincem, oni pa tu uživajo
mati božja....no commentČe se energija podraži, se podraži prav vse. Seveda pa zagovorniki odvisnosti od dražjih energentov to ne boste priznali.
Še krompir pri kmetu se podraži, ker ga je treba s traktorjem na nafto obdelovat.
Pa ne samo to, če se naprimer strošek izdelave novega avta podraži, se na trgu podraži avto, kupec pa potem raje kupi kitajskega, ki je cenejši, ker se ni podražil, saj imajo kitajci cenejše energente.
Nemci že zapirajo obrate avtomobilov.
sedaj prihaja Trump, vojno v UA bo jutri končal, ker pa ima RU dosti surovin, ki jih USA rabi in Trump v slogu MAGA, kjer se gre za $$$, bo spet na polno haral....
p.s. mogoče je zgoraj malo cinizma
še premalo sem bil ciničen in trol, očitno je še slabše... Trump zna pri tem vztrajat, to vsi vedo, ker je ded nepredvidljiv in trmast...
Zamrznitev fronte, demilitarizirana cona, odlog članstva Ukrajine v Natu | 24ur.com
Trdil je, da lahko ustavi vojno v Ukrajini v 24 urah, sedaj pa v javnost kapljajo prvi obrisi domnevnega načrta, ki ga celo predvolilno kampanjo ni želel razkriti. Donald Trump naj bi pritisnil na Moskvo in Kijev in poskušal izpogajati sledeče: Rusija obdrži zavzete teritorije, Kijev pristane na...www.24ur.com