Vojna v Ukrajini 2

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
"Ljubezni" bo konec v trenutku, ko ne bo več koristi od njega. To velja tako za Kitajsko in Indijo kot tudi za Turčijo. :)

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in sad

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Zato pa smo eni za strog nastop proti rusom v ukrajini, z vsemi moznimi sredstvi, cimprej.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Spet en ru.ss.ofilski kanal? Hiter letel čez objave, pa vidim takoj kam pes taco moli :valjamse: Le zakaj so ga iz twiterja banal..? Isti k.... če grem gledat IntelSlavaZ kanal oz rusko propagando :D
:cheer:

¨Rusije o vojaško-bioloških dejavnostih Washingtona in Kijeva v Ukrajini ostajajo brez odgovora in ZDA ne želijo, da bi njihove biološke dejavnosti postale javne - namestnik ruskega zunanjega ministra Rjabkov. ¨
Video je iz Ukr strani.
UK tudi ni znana kot ljubitelj Rusije.

I

Izbrisan uporabnik 474

Vidiš, evo, to me razpeezdi do konca. En predsednik Francije kot iz topa obsoja Rusijo za grobišča v Izumu, ko pa še niti trupel niso izkopali. Pa kak ma faco in jajca kaj takega napisat??? za koji kuhac ne more napisat, da si želi temeljite in neodvisen preiskave in potem napiše, da naj bodo odgovorni privedeni pred roko pravice? Ali pa ga je mogoče strah, da je za številne grobove kriva AFU, kot se vedno bolj in bolj izkazuje?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Vidiš, evo, to me razpeezdi do konca. En predsednik Francije kot iz topa obsoja Rusijo za grobišča v Izumu, ko pa še niti trupel niso izkopali. Pa kak ma faco in jajca kaj takega napisat??? za koji kuhac ne more napisat, da si želi temeljite in neodvisen preiskave in potem napiše, da naj bodo odgovorni privedeni pred roko pravice? Ali pa ga je mogoče strah, da je za številne grobove kriva AFU, kot se vedno bolj in bolj izkazuje?
Vdihni in preberi še enkrat. Pod rusko okupacijo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Delno imaš prav. A do konca te pa ne razpeezdi izjava Putina, da dela vse, da čimprej konča vojno?

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N