Vojna v Ukrajini 2

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
V Ukr je stopnja znanja ang jezika na zelo visokem nivoju, govorijo celo s pravim naglasom

Ups, niet.

Manooch Kargar: At Russian border. And Kharkiv area. They are Brit and American special forces in Ukraine uniform. They speak in American accent.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.894
2.267
113
Video iz telegrapha:

◾A new provocation it's been prepared in Izyum.

◾This morning Western media The Telegraph, present on the scene, released a video talks about 30 or maybe 50 bodies in a mass grave in Izyum.

◾In the other hand Ukrainian telegram channels have been talking about 500 bodies while some Western sources claim already there is 1000 bodies.

◾As shown in previous posts, the graves are marked with mitary numbers or even full IDs of the Ukrainian corpses abandoned by the Neo Nazis many weeks ago in the first battle for Izyum.

◾As it happened in Bucha, no forensic teams will participate in the investigation of this alleged massacre, and no UN investigation will take place either.

Več materiala
Spet en ru.ss.ofilski kanal? Hiter letel čez objave, pa vidim takoj kam pes taco moli :valjamse: Le zakaj so ga iz twiterja banal..? Isti k.... če grem gledat IntelSlavaZ kanal oz rusko propagando :D
:cheer:

¨Rusije o vojaško-bioloških dejavnostih Washingtona in Kijeva v Ukrajini ostajajo brez odgovora in ZDA ne želijo, da bi njihove biološke dejavnosti postale javne - namestnik ruskega zunanjega ministra Rjabkov. ¨

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Hm hm, da indija obraca plosco?

Mr Modi told the Russian leader, adding that now was not the time for conflict with concerns around food, fertiliser and fuel security.

Ne se slepit, rusofili, nobena koalicija “drzav” ne more proti zahodu in vsak bi rad sodelovanje, ne izolacijo, kot jo je sedaj delezna rusija

I

Izbrisan uporabnik 474

Spet en ru.ss.ofilski kanal? Hiter letel čez objave, pa vidim takoj kam pes taco moli :valjamse: Le zakaj so ga iz twiterja banal..? Isti k.... če grem gledat IntelSlavaZ kanal oz rusko propagando :D
:cheer:

¨Rusije o vojaško-bioloških dejavnostih Washingtona in Kijeva v Ukrajini ostajajo brez odgovora in ZDA ne želijo, da bi njihove biološke dejavnosti postale javne - namestnik ruskega zunanjega ministra Rjabkov. ¨

Saj veš, da je ZDA priznala in obstaja celo uraden dokument o obstoju bio-labov v Ukrajini, o financiranju teh bio-labov, o točni številki financiranja, o programu teh bio-labov, o številu teh bio-labov ter njihovih lokacijah???

Pač, da ne bomo samo v prazno nabijali, ali so ali niso...

Vidim pa, da zelo slabo veš, kdo je "Juan Sinmiedo" - važno, da ti veš, kam "pes taco moli"

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.894
2.267
113
Saj veš, da je ZDA priznala in obstaja celo uraden dokument o obstoju bio-labov v Ukrajini, o financiranju teh bio-labov, o točni številki financiranja, o programu teh bio-labov, o številu teh bio-labov ter njihovih lokacijah???

Pač, da ne bomo samo v prazno nabijali, ali so ali niso...

Vidim pa, da zelo slabo veš, kdo je "Juan Sinmiedo" - važno, da ti veš, kam "pes taco moli"
Če je kaj zunaj, naj pride v javnost glede UA od rusov. Da bomo lahko ljude rekli ¨Lej rusija je imela prav, barabe ZDA pa lažejo¨.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Zdaj se boste spravli na mene, ampak - vse je odvisno od tega, kdo je na oblasti...
Zakaj se pri nas še vedno odkrivajo grobišča iz WWII, v Italiji, Hrvaški, Franciji, Nemčiji, Poljski... pa ne?

ne bom se spravil nate, samo povem ti, da nisi glih informiran...
na hrvaškem je recimo podobno kot pri nas... konstantno razkopavajo...

v italiji, franciji tud kej iz ww1 najdejo... v redipuglio recimo vsako leto par kosti na frišno prinesejo

na poljskem pa itak... recimo:

to, kdo je na oblasti je pr nas kar močan faktor... drugje pa niti ne...
zdej predvidevam, da bo spet zmanjkalo denarja

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Kamele0N

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
ne bom se spravil nate, samo povem ti, da nisi glih informiran...
na hrvaškem je recimo podobno kot pri nas... konstantno razkopavajo...

v italiji, franciji tud kej iz ww1 najdejo... v redipuglio recimo vsako leto par kosti na frišno prinesejo

na poljskem pa itak... recimo:

to, kdo je na oblasti je pr nas kar močan faktor... drugje pa niti ne...
zdej predvidevam, da bo spet zmanjkalo denarja
OK, se opravičujem, zadnjič, ko sem gledal, tega nisem našel pri naštetih državah... Moja krivda...
A lahko poveš, zakaj se to sploh še dela?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
OK, se opravičujem, zadnjič, ko sem gledal, tega nisem našel pri naštetih državah... Moja krivda...
A lahko poveš, zakaj se to sploh še dela?

hm, vprašanje pa tako... razlogov je najbrž cel kup, zelo verjetno vseh niti ne znam naštet...
ampak... povej mi enega samega zakaj se to ne bi naredilo?

en moj kolega je pred leti v rukzaku nesel enega italijana iz ww1 z grive v redipuglio... no bil je pač zraven, ni bilo kar tko malo po prešernu...
zakaj? ker se spodobi?

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
hm, vprašanje pa tako... razlogov je najbrž cel kup, zelo verjetno vseh niti ne znam naštet...
ampak... povej mi enega samega zakaj se to ne bi naredilo?

en moj kolega je pred leti v rukzaku nesel enega italijana iz ww1 z grive v redipuglio... no bil je pač zraven, ni bilo kar tko malo po prešernu...
zakaj? ker se spodobi?
Kaj pa:
- povedat, se spomnit, naredit kar je treba in ne poveličevat in vlačit tega povsod in vedno?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Da ne bomo samo unga McGregorja od AndY1 poslušal....

Tokrat daje mnenje direktno general Petraeus.....tudi o tem da UA gre apriori v NATO....ker je to direktna ročna zavora ruZZiji....

I

Izbrisan uporabnik 474

En upokojen general ene članice pač ne more govoriti, da gre UA apriori v NATO... Kot da bi Nemčija z Merklco jodlala, da gre UA apriori v EU....

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
ja ampak to morš nardit
pr nas so pa kosti še vedno po jamah, noben nč ne ve in našga ni blo zraven
In zakaj je to potrebno ven metat zdaj, po več kot 70. letih?
OK, v Jugi ni šlo, jasno, *eba* komunizem...
Slovenija pa je od 1991, a ne? Kaj so pa za to naredile prva, druga... slovenska vlada? Mešale sovraštvo...

Da ne govorim o Hrvaški, Bosni...
Ukrajina bo še stoletja metala vse proti Rusom... Kar je prav, IMHO...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Ja, en upokojen general, ki je prvič od blizu videl puško leta 2003, na koncu pa bil celo obtožen izdaje podatkov. Če nebi priznal, bi bil celo nečastno odpuščen... Bi bilo bolje, da nebi nalepil Wiki linka...
Živi bili....pa videli :D

EDIT: Mladić tud ni razumel kaj/kdo je NATO v 90s....