Ljudje so umirali v UA tudi pred letom 2014. Umiranje v UA pač ni vezano izključno na rusko prečkanje meja in Krim. #Euromaidanrus je vzhodno ukrajinsko mejo prečkal že 2014 in takrat dalje je kar je. Res si pa ni Z,V in O narisal na tanke in paradiral okoli.
Vem da ne, znam brati in v veliki večini primerov tudi kar razumem prebranops. ne trdim, da so ukr nedolžni pri vsem skupaj
Zgleda se nismo ne, ker svet tolerira ze skoraj 300dni agresijo.Pazljivo s takimi pobudami. Ko se enkrat odpro vrata za tovrstno "čiščenje", se mehanizem hitro lahko zlorabi še ža kakšne druge neprijatelje aktualnih režimov. Iz zgodovine bi se lahko kaj naučili .
To si naj pogledajo vsi rusofili. Če Ukrajinec ne bo pošlihtal tako kot Hrvatje bo imel vedno težave.
Dej no, ne klobasat. Spet ruska klamfanja , kako so našli manjšine, ki si želijo svobode. Rusija pa seveda nič pomagala. Bruh.Ljudje so umirali v UA tudi pred letom 2014. Umiranje v UA pač ni vezano izključno na rusko prečkanje meja in Krim. #Euromaidan
Vem da ne, znam brati in v veliki večini primerov tudi kar razumem prebrano
Spusti se s svojega več vrednega, jaz sem kao nevtralen, piedistala, pa malo razišči kaj, kako, zakaj počne Putin, Rusija.Vidiš Agent007 , takšne uporabnike kot je tale zgoraj sem imel v mislih s postom #3.615. Tip ima za klobasanje in rusko klamfanje navajanje dejstva, da so v UA ljudje umirali (pa ne od starosti, bolezni ali nesreče ampak zaradi oboroženih spopadov) že pred vpadom ruske vojske na ozemlje UA oz. pred letom 2014, noro.
Od kje pa zdaj ta nova zabloda, da sem več vreden, nevtralen? Jaz pri tem vojaškem konfliktu oz. ruski okupaciji Ukrajine nisem prav nič nevtralen in sem prav lepo na strani Ukrajine ampak to še ne spremeni dejstva, da so ljudje v UA umirali v oboroženih spopadih še preden so se zeleni možici začeli sprehajati po Krimu leta 2014 kot sem debatiral z drugim uporabnikom Alterja. Predlagam, da malce umiriš svoja čustva in začneš bolj natančno brati ter dojemati kaj pravzaprav prebereš ter ne mečeš vseh uporabnikov, ki se ne derejo "slava Ukrajini" v isti koš.Spusti se s svojega več vrednega, jaz sem kao nevtralen, piedistala, pa malo razišči kaj, kako, zakaj počne Putin, Rusija.
Mogoče en Link, https://khpg.org/en/1551054011
Če je možno bi prosil vir, za tvoje navedbe.Od kje pa zdaj ta nova zabloda, da sem več vreden, nevtralen? Jaz pri tem vojaškem konfliktu oz. ruski okupaciji Ukrajine nisem prav nič nevtralen in sem prav lepo na strani Ukrajine ampak to še ne spremeni dejstva, da so ljudje v UA umirali v oboroženih spopadih še preden so se zeleni možici začeli sprehajati po Krimu leta 2014 kot sem debatiral z drugim uporabnikom Alterja. Predlagam, da malce umiriš svoja čustva in začneš bolj natančno brati ter dojemati kaj pravzaprav prebereš ter ne mečeš vseh uporabnikov, ki se ne derejo "slava Ukrajini" v isti koš.
Seveda je možno, zakaj ne bi bilo - Google, Wikipedia pa "milijon" svetovnih medijev. Prva od več ključnih besed je "euromaidan", druge si boš pa že sam poiskal, če te zadeva res zanima .Če je možno bi prosil vir, za tvoje navedbe.
Koliko časa že ti toleriraš agresijo? Dejva začeti kar z Jemnom, ker je ravno aktivna zadeva.Zgleda se nismo ne, ker svet tolerira ze skoraj 300dni agresijo.
Koliko casa se?
Koliko časa že ti toleriraš agresijo? Dejva začeti kar z Jemnom, ker je ravno aktivna zadeva.
Kaj pa desetletja seperatističnih bojev po Afriki? A kaj protestiraš? Koliko časa boš še čakal?
Iščem pa ne najdem.Seveda je možno, zakaj ne bi bilo - Google, Wikipedia pa "milijon" svetovnih medijev. Prva od več ključnih besed je "euromaidan", druge si boš pa že sam poiskal, če te zadeva res zanima .