Ko gledam tele videe je vse tako surealno, kot da bi gledal računalniško igrico... V resnici pa ljudje, takšni kot sva jaz in ti, ki to bereš, umirajo :/
Še en zemljevid ruzzke propagande
It’s remarkable how Russian war propagandists draw such battlefield maps. Wittingly or unwittingly, they paint the territory under their occupation as the land of fire and gore. The infernal boundary of which shrinks as the sky-blue heavenly force is advancing.
Če nimaš cekinov za gorivo kupi Teslo.res je...kt je reku robi....če nimaš cekinov za gorivo pa bičikleta, pa bo
če ne bi okupator silil prek meje, ne bi noben umiral.Ko gledam tele videe je vse tako surealno, kot da bi gledal računalniško igrico... V resnici pa ljudje, takšni kot sva jaz in ti, ki to bereš, umirajo :/
Sedaj mu bodo pa od plače rezali 74591 let, da bo odplačal kiblo.Dober posnetek rusa, škoda da ni do konca snemal
Ne samo njemu, celi družini pa še sorodnikomSedaj mu bodo pa od plače rezali 74591 let, da bo odplačal kiblo.![]()
komot....namreč jaz nisem volil trenutne koalicije, vedel in pričakoval sem take izjeme, je pa res da so me presenetili obsegi (tako po cekinih, kot po področjih), tako da jaz tu nimam kaj dodati...citiral sem vaše izbrance, velika večina vas je volilal trenutno koalicijo, zdaj pač mejte še jajca pa kupite kar vam prodajoČe nimaš cekinov za gorivo kupi Teslo.
Moderna iz 2022.
Marija Antoaneta je imela podobne ideje 1793.
Začnemo s teboj, za zgled ?Vojna v Ukrajini 2
Ko gledam tele videe je vse tako surealno, kot da bi gledal računalniško igrico... V resnici pa ljudje, takšni kot sva jaz in ti, ki to bereš, umirajo :/www.alter.si
Se opravičujem vsem, ki ste mojo objavo vzeli kot pravokacijo in opredeljevanje v prorusko smer.če ne bi okupator silil prek meje, ne bi noben umiral.
simpl ko pasulj
V UA jih je umrlo 15.000+ še preden je okupator zarinil preko meje. Samo povem, ko si ravno omenil, da v nasprotnem primeru ne bi noben umiral, to žal ne drži.če ne bi okupator silil prek meje, ne bi noben umiral.
simpl ko pasulj
Je bilo povsem jasno napisano, tudi sam sem napisal pred časom praktično identičen post ampak nekateri so pač preveč... hmm... recimo da čustveni in marsikateri post dojamejo povsem napačno.Je bilo mišljeno kot izpostavitev forme, v kateri so reči predstavljene. Kot da bi gledal Twitch, le so v ozadju res (ne)živi ljudje. Filozofiram. Vem.
Za te smrti je tudi posredno kriv okupator z vojaskim podpiranjem seperatistov in po domace “mesanje dreka”V UA jih je umrlo 15.000+ še preden je okupator zarinil preko meje. Samo povem, ko si ravno omenil, da v nasprotnem primeru ne bi noben umiral, to žal ne drži.
O tem kdo je kriv za smrti na vzhodu UA se lahko debatira dlje časa ampak to dejansko sploh ni pomembno glede na to, da je pipo trdil, da v primeru neprečkanja UA meje s strani Rusa ne bi nihče umiral. Če jih je 15.000+ umrlo do takrat, bi ljudje žal umirali še naprej, problem pač ni nastal februarja 2022.Za te smrti je tudi posredno kriv okupator z vojaskim podpiranjem seperatistov in po domace “mesanje dreka”
rus je vzhodno ukrajinsko mejo prečkal že 2014 in takrat dalje je kar je. Res si pa ni Z,V in O narisal na tanke in paradiral okoli.O tem kdo je kriv za smrti na vzhodu UA se lahko debatira dlje časa ampak to dejansko sploh ni pomembno glede na to, da je pipo trdil, da v primeru neprečkanja UA meje s strani Rusa ne bi nihče umiral. Če jih je 15.000+ umrlo do takrat, bi ljudje žal umirali še naprej, problem pač ni nastal februarja 2022.
![]()
Ukrajinska varnostna služba zaradi suma izdaje aretirala 'heroja Ukrajine' | 24ur.com
Zaradi obtožb izdaje je ukrajinska varnostna služba SBU aretirala nekdanjega lastnika prestižnega proizvajalca letalskih motorjev v osrednji Ukrajini Motor Sich Vjačeslava Boguslajeva. Sumijo ga, da je Rusiji dobavljal dele za helikopterje in letala ter da je imel stike z ruskimi posebnimi...www.24ur.com
Vsaka drzava bi morala spucat rusofile, ne sodijo v sodobno druzbo