Kot je jonny77 napisal. V največji meri srbi, malo bošnjaki. Hrvati pa v kninu in zadarskem zaledju.Kdo je pa v bosni izvajal genocid?
Kot je jonny77 napisal. V največji meri srbi, malo bošnjaki. Hrvati pa v kninu in zadarskem zaledju.
A odgovor na vprašanje, kdo je v Galiciji izvajal genocid, da se je število poljakov iz 63% leta1944 zmanjšalo na manj kot 1% leta 2021 ti pa ne gre iz jezika?
Al še premišljuješ, koga drugega bi lahko okrivil, samo da tvoji "nikoli nič krivi ukrajinci" nebi imeli nič zraven. Rusov pa tam ni bilo blizu.
Nič nisi odgovoril z vprašanjem, Nisi odgovoril na moje vprašanje, ampak si postavil novo vprašanje, ki sicer ne spada v to temo - da bi speljal debato drugam, tu se pogovarjamo o ukrajini in ne bosni, kljub temu sem ti na vprašanje jasno odgovoril.Odgovoril sem ti z vprašanjem. Ker tvoje vprašanje nima neke povezave, hočeš samo prikazat, da so tudi Ukrajinci izvajali pomore. Odvisno koliko nazaj v zgodovino greš, so te pomore izvajali povsod, tudi Slovenci nad Italjani itd. In ti sam si tudi napisal odgovor na moje vprašanje "srbi", ampak nista ostala dolžen ne jonny77 in ne ti mirsi in sta takoj napisala, da pa tudi "hrvati". Tako da če hočeš, lahko vse prikažeš v najlepši luči, tako kot ti to počneš z rusi, ali pa čisto vsakega oblatiš, kot ti to počneš z ukrajinci. Nekaj to pove, tako o enih, kot drugih, še največ pa pove to o tebi.
Tako je, pogovarjamo se o ukrajini, ne poljski. Ampak če že hočeš odgovor, da boš vesel, so to delali ukrajinci. A boš zdaj vesel, ker vidiš da sem zmožen odgovoriti? A nadaljujemo še naprej, kje so rusi vse delali genocid?Nič nisi odgovoril z vprašanjem, Nisi odgovoril na moje vprašanje, ampak si postavil novo vprašanje, ki sicer ne spada v to temo - da bi speljal debato drugam, tu se pogovarjamo o ukrajini in ne bosni, kljub temu sem ti na vprašanje jasno odgovoril.
Ti imaš pa tako oprane možgane, da nisi zmožen odgovorit na moje vprašanje. Še slovence kot genocidni narod prej omenjaš, da nebi odgovoril na moje vprašanje. Koliko nazaj gremo z genocidom v Lvovu? - manj kot greš nazaj ti, ko si govoril o genocidu na Krimu.
Si vprašal, kdo je izvajal genocid v Bosni in si dobil točen odgovor 2x. Zakaj bi nekatere, ki so izvajali genocid moral spustit, al kaj si hotel povedat, ko praviš da sva napisala Hrvati?
Torej kdo je v Galiciji izvajal genocid, da se je število poljakov iz 63% leta1944 zmanjšalo na manj kot 1% leta 2021 ??? Je pretežko vprašanje zate?
Ja, pogovarjamo se o Ukrajini in Lvov, katerega sem pri genocidu omenjal, je v Ukrajini - razen če se ti zgodovino že za naprej učiš.Tako je, pogovarjamo se o ukrajini, ne poljski. Ampak če že hočeš odgovor, da boš vesel, so to delali ukrajinci. A boš zdaj vesel, ker vidiš da sem zmožen odgovoriti? A nadaljujemo še naprej, kje so rusi vse delali genocid?
Ja, da ne bomo zašli pa najbolje da pojasniš svojo trditve iz prejšnje strani, da so na Krimu ukranjinci večinsko prebivalstvo, kdaj je to bilo in kje si našel vir. Ker tisti vir, ki ga ti citiraš pravi ravno nsaprotno, da je bilo rusov na Krimu vedno več, kot ukrajincev. Al bomo spet o tem da če ponavljaš laž....Mislim, da si totalno zašel. Oboji so delali genocide, izvajali takšne in drugačne diktatorske politike. Enako je bilo tudi v Jugoslaviji, Nemčiji, itd. Če misliš o tem debatirat, odpri novo temo "Genocidi po Evropi" in bomo tam z veseljem debatirali o tem. V konkretni situaciji pa putin izvaja genocid po ukrajini.