Hik hikPetek....pa se naliva z RaKiO....
Zakaj pa bi bila nevtralna, da jo Putin, kadar koli lahko popapca, za malico, kot je mislil in se on in oligarhi še bolj namastijo, ljudstvo v Rusiji pa gaga od lakote. Smešno mi je, pa brez zamere mirsi, ko ti, kaj pišeš, je isto, kot Srbini ( Vučičevci) na Tik toku, so Rusi že skoraj čist zares, napadli USA, samo še 20 km je njihova podmornica pred NY, samo še, za minute gre, pa take nebuloze ... res za bruhat, Srbom, ki niso poštenjaki, recimo Vučičevcom., pač ni za zaupati, ja Srbija pa vsako desetletje manjša, pa tako so vpili, srbija od Tokija, do Triglava, isto, bo pa z Rusijo, vsak dan bo ma1njša, čeprav je Nazzi Putler od hudiča diktator, a sesul, ga bo na koncu lasten lačen narod, sit, kako ga kradejo in, kako umirajo v bratski vojni,. da Rusi ne bi spoznali, kako bolje se živi v Ukrajini....Še nekaj sem pozabil napisat Ukrajina je kršila sporazum in dogovor da bo trajno nevtralna, ko se je začela lizat z natom. Zagotovo pa takrat, ko je iz ustave izbrisala, da bo nevtralna.
Ker so jo Rusi napadli! Kaj ti ni jasno? Si res tako pahjen ali si le dovolj plačan?Khmm, če Ukrajina ni vstopila v Nato, zakaj jo pa potem tako podpiramo z miljardami, orožjem, vojaškimi obveščevalnimi podatki, tudi satelitskimi, zakaj potem nato pošilja F16, Abramse, Leoparde, Javeline, Patriote, Himarse in njihove "instruktorje in svetovalce" in ostale game changerje ??? Če nimamo nič z njimi?
In zakaj ukrajinski obrambni minister izjavlja, da je Ukrajina de facto v natu?
Ukraine defence minister: We are a de facto member of Nato alliance
Oleksii Reznikov's comments are set to provoke Russia, which frames the war as a battle with the West.www.bbc.com
Vidim da bolj slabo bereš moje poste, Če bi jih bral bolj pozorno bi vedel, da je bil v ukrajini 2014 državni prevrat z podporo ZDA, nato so se Krim, LPR, DPR odcepili, ker niso priznali nove neizvoljene vlade, potem je pa Ukrajina napadla novonastal državi LPR in DPR. Enako, kot ke JNA napadla slovenijo.
Ukrajina je potem 8 let napadala novonastale države, šele potem so rusi na prošnjo teh držav priskočili tem državam na pomoč.
In potem je preteklo še nekaj časa, in je Ukrajina napadla še Rusijo,
Tdej, če mi pomagamo z vsemi prej naštetimi resoursi, vsemi po našem prepričanju napadenim državam, zakaj hudiča torej ne pomagamo še Rusiji, po tem, ko je Ukrajina napadla Rusijo, ampak agresijo Ukrajine nad sosednjo državo še podpiramo????? Če smo že tako načelni??? Al pa Palestini ? ....
Torej bomo sedaj, ko je Ukrajina napadla Rusijo (Kursk) pomagaki Rusom? Pa palestincem .... A srbiji smo tudi pomagali, ko jih je napadel nato?Ker so jo Rusi napadli! Kaj ti ni jasno? Si res tako pahjen ali si le dovolj plačan?
Aha, torej se spet začenja debata o mojem duševnem zdravju, mojem delodajalcu, ljubicah.....noben pa se ne bo lotil, da bi z dokazi ovrgel sledeča dejstva:Res težko razumel, ali je človek nor (Mirsi) ali se mu kaj drugega dogaja... take klobase ko piše...
Ja, js sm na strani ukrajincev, ki ne želijo umirat za neke tuje interese, ki si želijo mir.Popuščaš. Nekoč si to dodal v vsakem prispevku, takoj zraven referendumov in primerjave s Slovenijo.
Ampak saj te razumem, ti si v bistvu za Ukrajino. Tako sicer, kot paše Rusiji. Ampak si zanjo. Majkemi.
Rusija je napadla Ukrajino (brutalno) in Ukrajina se brani! Če bi jaz bil na strani Ukrajine, bi v vseh večjih ruskih mestih zastrupil vodovod!!! Ja dobro si prebral. Rusi tudi načrtno uničujejo ukrajinsko infrastrukturo, ker vedo, da bodo morali spi zdit!Torej bomo sedaj, ko je Ukrajina napadla Rusijo (Kursk) pomagaki Rusom? Pa palestincem .... A srbiji smo tudi pomagali, ko jih je napadel nato?
A smo že rekli, koliko F16, Abramsov, Javelinov, Himarsov... bomo poslali Rusiji? Al bomo tokrat na strani agresorja?
Khmm, čeprav ne vem, če bodo rusi himarse hoteli, ker tolčejo po lastnih avionih, kot pravijo ukrajinci.
T' pravi se je javil!Zgleda se eni zelo trudite s še večjimi neumnostmi
Je kak dokaz da VIDVA nista plačanca?Ker si še pred koncem branja mojega posta doživel ponovni možganski reset...
Kakšen dokaz mogoče, da je mirsi plačan? Ali se bo ostalo pri podjebavanju na ravni vrtca?
Dobr si reku, dobr!Lej ce se nekdo zasmeji zraven posta, ne smes vzet prevec resno,ampak z malo kapacejevseres obcutka...
Kaj je res in kaj ne, lahko samo ugibamo, ampak priznat moras, da zgleda cudno, da nekdo tako navija za agresorja...
Delali bi se nevedno nevtralne ko ru§§ofili sedaj....Sedaj pa vsi zagreti ukrofili iskreno povejte, ce bi bila namesto Rusije agresor Amerika?
Bi vseeno ostali zagreti ukrofili ali bi takoj postali amerofili?
Tole vse postavi na glavo?Andy1 je preprosto receno bedak.