v bistvu si ti bolj "debil" kot mirsiA ti si njegov odvetnik, očka, sinček, partner? Alter nick? Ker tole tvoje zagovarjanje njega, spada tudi v kategorijo debilnosti
v bistvu si ti bolj "debil" kot mirsiA ti si njegov odvetnik, očka, sinček, partner? Alter nick? Ker tole tvoje zagovarjanje njega, spada tudi v kategorijo debilnosti
še en njegov odvetnik, partner, alter ) Ampak me veseli, da tudi sam sebe daješ v isto košarov bistvu si ti bolj "debil" kot mirsi
No vidiš, da moja teza "debila" drži.še en njegov odvetnik, partner, alter ) Ampak me veseli, da tudi sam sebe daješ v isto košaro
Ma temu kretenu ne moreš parirat, razen če se oglašaš direkt iz psihiatrije.Meni je prav fascinantno, kako je že zadnje 5 strani 3/4 postov samo nabijanje o kao mirsijevem zaslužku, poreklu, lubici,...
A bo ker mogoče tudi uspel dostaviti kakšen dokaz o financiranju? Tko no, da ne bo vse skupej zgledalo samo kot nemočni, cepetajoči poizkus utišanja nasprotnika, ker mu drugače ne gre parirati
No vidiš, da moja teza "debila" drži.
p.s. s tem "debilom" seveda ne mislim resno, da ne bi bil užaljen.
Ni mi jasno kako lahko sploh bereš mirsi jeve prispevke. Ko se zalepite na drek še sam grem brat ta drek ki ga sproducirate
V njegovem možganu zgleda je ta opcija.....dej no. takim neumnostim pa res ne mores parirat.
On je nori genialaC....Med genijem in norcem je tanka črta. Se bojim, da nekateri so jo prestopili, saj ta tvoj zapis kaže v to smer.
Ti pa samo navadni debilOn je nori genialaC....
Hmm, Ukrajina ni vstopila v Nato, Rusija pa jo je napadla, po tvoji logiki je Ukrajina kršila sporazume. Pa ti si genij. Je ata ponosen?Vojna se je začela, ker je Ukrajina silila v Nato (no bolj pravilno je, da je Nato silil v Ukrajino), s čemur je bila varnost Rusije ogrožena. Ukrajina se je ob ustanovitvi tudi zavezala, da ne bo vstopala v vojaške pakte, da bo nevtralna in da ne bo sovražno delovala proti Rusiji. In je vse to kršila. Poleg tega je kršila sporazume iz Minska.
Ukrajina je mela na izbiro - siljenje v nato in nespoštovanje sporazumov, in posledično vojna, v kateri bo umrlo stotisoče ukrajincev in rusov, ali pa odpoved natu in spoštovanje sporazumov, kjer posledično vojne nebi bilo, vojaki živi, država cela.
In so se odločili za prvo možnost, no vprašanje je edino, kdo se je tu odločal, ker pomoje so se tako odločili v ZDA.
Andy1 je preprosto receno bedak.Čakaj malo, ne pozabi da je bil AndZ glavni tudi pri Covid-u.
Tam je imel tudi take izpade , da te srat prime
Khmm, če Ukrajina ni vstopila v Nato, zakaj jo pa potem tako podpiramo z miljardami, orožjem, vojaškimi obveščevalnimi podatki, tudi satelitskimi, zakaj potem nato pošilja F16, Abramse, Leoparde, Javeline, Patriote, Himarse in njihove "instruktorje in svetovalce" in ostale game changerje ??? Če nimamo nič z njimi?Hmm, Ukrajina ni vstopila v Nato, Rusija pa jo je napadla, po tvoji logiki je Ukrajina kršila sporazume. Pa ti si genij. Je ata ponosen?
Ali pa genij, kak se vzameAndy1 je preprosto receno bedak.
Še nekaj sem pozabil napisat Ukrajina je kršila sporazum in dogovor da bo trajno nevtralna, ko se je začela lizat z natom. Zagotovo pa takrat, ko je iz ustave izbrisala, da bo nevtralna.Hmm, Ukrajina ni vstopila v Nato, Rusija pa jo je napadla, po tvoji logiki je Ukrajina kršila sporazume. Pa ti si genij. Je ata ponosen?