To je odlična ideja, rusi bodo hvaležni, ko jih bomo iz Sibirije sprejeli v EU na socialne transferje.. Dali stanovanja celotno oskrbo, tako kot se beguncem pritiče - že videno. Merklova in Leynova bosta rekli Refugees Wilkommen, Wir schaffen esx.com
x.com
To je lahko znak, da se osovražene ruzze prežene iz vseh azijskih, sibirskih, karelijskih,poljskih,.... lukenj v moskvitska močvirja.
mutimerkel malo težje ker je zelo v ozadju, se je bolj kot ne umaknila, Đermani pa tud nima par za jih metat pročTo je odlična ideja, rusi bodo hvaležni, ko jih bomo iz Sibirije sprejeli v EU na socialne transferje.. Dali stanovanja celotno oskrbo, tako kot se beguncem pritiče - že videno. Merklova in Leynova bosta rekli Refugees Wilkommen, Wir schaffen esTako kot sta rekli za islamske džihadiste. in migrante iz muslimanskega sveta
Zdaj bi bil cas za kake NATO vaje tam na severu... Da se potestira, ce se bi sploh kako rusko letalo odzvalo na kršenje zračnega prostorax.com
x.com
To je lahko znak, da se osovražene ruzze prežene iz vseh azijskih, sibirskih, karelijskih,poljskih,.... lukenj v moskvitska močvirja.
Saj nima veze kdo komentira, slovenci, rusi, ruski boti, hec je da urednik to dovoli. Saj se komentarji pod UA članki objavijo šele z dovoljenjem MMC.To ima Igor Bergant ene 20 uporabniških imen.
Pa če pogledaš določene uporabnike, so 24/7 na RTVju in komentirajo vse članke. Ne bi bil presenečen, če bi bili tudi zaposleni med njimi. Nemogoče, da lahko človek cel dan preživi na portalu in komentira vse živo. In to vsak dan.
Ta RTV je treba razgonit na prafaktorje in vseh 2700 voluharjev poslati na borzo.To ima Igor Bergant ene 20 uporabniških imen.
Pa če pogledaš določene uporabnike, so 24/7 na RTVju in komentirajo vse članke. Ne bi bil presenečen, če bi bili tudi zaposleni med njimi. Nemogoče, da lahko človek cel dan preživi na portalu in komentira vse živo. In to vsak dan.
Jaz krivim urednike. Oz. kdo je odgovoren za delovanje MMC?
Ja ampak če jaz napišem nekaj proukrainskega pa zbrišejo, sem večkrat doživel. Zdaj niti ne grem tja.Vsekakor se lahko ima svobodo govora. Drugo pa je širjenje laži v komentarjih.