Itak to nič ne vpliva na dogajanje na bojiscu.
To so zadnji napadi iz obupa.
Par dni pa bodo rusi odbili ta napad.
A ne rabijo vojakov drugje na fronti?
....
Poglej priponko 90482
fotošop , manjka 1številka
Itak to nič ne vpliva na dogajanje na bojiscu.
To so zadnji napadi iz obupa.
Par dni pa bodo rusi odbili ta napad.
A ne rabijo vojakov drugje na fronti?
....
Poglej priponko 90482
Ukrajina medtem prevzema vse več ozemlja v regiji Kursk. Nekateri pravijo, da bi lahko bil čas, da Ukrajina tam organizira ljudski referendum, na katerem bi ljudi vprašali o prihodnjem statusu regije
Osvojiti je eno, obdržati pa drugo.
Sramota in poraz, če Ukraini ne uspe!
The Battle of Kursk was a major World War II Eastern Front battle between the forces of Nazi Germany and the Soviet Union near Kursk in southwestern Russia during the summer of 1943, resulting in a Soviet victory.
Tudi če ni dolgoročni plan da ostanejo tam, jih bo veliko ostalo dolgoročno tam. Vkopanih 2m pod zemljo. Js jih nism štel, številkam tudi ne gre vsem verjeti, ampak Vadim na prejšnji strani omenja številko 1120.Morali bi zavzet kolikor gre in se umaknit nazaj....da pokažejo rusom, da niso vsemogočni. Saj dolgoročni plan ni, da ostanejo tam...
mirsi a mmc ju verjameš? no ti kar. No njihovih podatkih je tud Janša kriv da niso še hiš postavli, pa za državni primanjkljaj tud.Tudi če ni dolgoročni plan da ostanejo tam, jih bo veliko ostalo dolgoročno tam. Vkopanih 2m pod zemljo. Js jih nism štel, številkam tudi ne gre vsem verjeti, ampak Vadim na prejšnji strani omenja številko 1120.
2000 vsak dan. en Rusofil je imel svoj trenutek.Sedaj sem v komentarjih MMC prebral, da je že 2000 mrtvih.
Vira spet itak nobenega.
meni je fascinantno to, kar je Vadim napisal, in sicer okrog 2000 mrtvih Ukrajincih....pa ni enega dokaza o teh žrtvah. Verjetno je toliko štela vojska ki so jo tja poslali. Na drugi strani imaš uničen konvoj 14 vozil, govora je nekje o 400 do 500 mrtvih ruskih vojakih pa ne bev ne mev. MMC je to zapisal vsega skupaj v enem stavku če me spomin ne vara, komentatorji pa niti omenili niso te zadeve in žrtev.čez dva dni bo pa že 9000 mrtvih. Pozabil bodo samo povedat, da gre za Ruse.