Držimo pesti da je v Lipetsku škoda ne le na municiji, temveč tudi na superlovcih in bombnikih....
Saj je menda jasno, da v paketu s takšnimi napadi pridejo tudi povračilni napadi.Držimo pesti da je v Lipetsku škoda ne le na municiji, temveč tudi na superlovcih in bombnikih....
Tako ja.... potem spet povračilo nazaj... in tako naprej...
Ne ne ne, tega pa ne boš govoril, ti bosta Misi in Andy povedala da v Rusiji vlada popolna demokracija, nas v Evropi pa zatirajo!Bodimo pošteni, če tam na glas protestiraš veš kam greš. Rusi ne smejo imeti mnenja in samovolje. Če si tiho ti mogoče ne bo treba na fronto. To je najboljši scenrij ki ga tam lahko pričakuješ.
Jest u bistvu razumem. To je na nivoju S Koreje, kjer imaš na voljo eno mnenje, enga liderja itd... Ko greš k napačnim za pogrebom pa si pod nadzorom varnostno obveščevalne službe.
Mi smo res očitno pozabili kaj kmeri so...
ko pri nasPo moje ne veliko, če komaj shaja s položnicami.
Putin promised to pay 10,000 rubles (around $100) to affected residents of Kursk Region who need it
Ostaneš brez hiše in ti superman putin ponudi 100 eur
Sem dan ali dva nazaj napisal, da upam, da se gre točno za to. Da jih navlečejo nase in potem potolčejo. Glede na rezultat, bodo Rusi morali potegnit še dodatne enote s fronte in se mesoreznica lahko nadaljuje. Če bodo dovolj oslabili fronto, pa lahko potem izvedejo še preboj tam.Ukrajincem je glede taktike za čestitat. Na fronti vse utrjeno, se nič ne premakne...tule pa so si rusi verjetno misli, ja kdo si bo upal prestopit mejo od madr raša, itak da ne, sveta zemlja.
So naštudirali kako in od kod se bodo odzvali in tale improvizirana logistika je močno ranljiva. A je kje bilo za zaslediti? Verjetno je zahodna avijacija v pogonu, da krije glave?
mi smo na propadlem zahodu. rusija je pa najbogatejša državako pri nas
Prej ko bo imel metek v čelu, bolje boNe upoštevaš dolgoletnega nategovanja ljudstva s SVO, čajčkanji, oknanji.
Pa opozicija obstaja, ne samo v državi, tudi v FSB, vojski.
In Vladimirja je strah, ker lahko kmalu konča kot večina samodržcev.